Stanovi na prodaju Podgorica Crna Gora — Pronađeno 3,647 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Stanovi na prodaju Podgorica

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja stanova Podgorica

Prodaja, jednosoban stan, 50m2, City Kvart, Podgorica

City Kvart, Podgorica, Crna Gora
Ana Raickovic
dodato: 31-10-2022 Ref: 86118
Stan Prodaja Premium

Na prodaju jednosoban stan u City kvartu, povrsine 43m2 - uknjizeno, a stan ima preko 50m2.

Stan se nalazi na spratu 1. zgrade koja ima lift i slobodan parking u kvartu.

Zgrada je kvalitetno uradjena sa demit fasadom debljine 8 cm. Stan je prepun svjetlosti sa velikom terasom na koju se izlazi iz dnevne i iz spavace sobe.

Stan se nalazi u zgradi u kojoj nema restorana, kafeterija i brze hrane i okrenut je prema dvoristu.

U okolini zgrade se nalazi svi potrebni sadrzaji - prodavnice, kozmeticki i frizerski saloni, teretane, prodavnice zdrave hrane, butici, kafe barovi, restorani, trzni centar Delta, advokatske kancelarije, zdravstvene ordinacije za djecu i odrasle, pet shop, cvjecare...

Cijena 105,000€
Kvadratura estitor-area 50m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 42m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84293
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 42m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 58,380€
Kvadratura estitor-area 42m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 47m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84292
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 47m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 65,330€
Kvadratura estitor-area 47m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 41m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84291
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 41m2, dostupan na prizemlju objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 56,990€
Kvadratura estitor-area 41m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 54m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84290
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 54m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 75,060€
Kvadratura estitor-area 54m2
Broj soba
1

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84289
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 67m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 93,130€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 69m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84288
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 69m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 95,910€
Kvadratura estitor-area 69m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 60m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84287
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 60m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 83,400€
Kvadratura estitor-area 60m2
Broj soba
2

Prodaja, garsonjera, 35m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84286
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 35m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 48,650€
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
0

Prodaja, garsonjera, 26m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84285
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 26m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 36,140€
Kvadratura estitor-area 26m2
Broj soba
0

Prodaja, trosoban stan, 103m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84284
Stan Prodaja Premium
Trosoban stan površine 103m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 143,170€
Kvadratura estitor-area 103m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 75m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Aleksandar Stajner
dodato: 16-11-2022 Ref: 90127
Stan Prodaja Premium

Iako se inflacija približava cifri od 20%, a nekretnine jesu jedan od načina da se zaštitite od inflacije, konkretno ovaj stan se ne kupuje samo iz tih razloga. Ovakav, trostrano orijentisan, stan prvobitno kupujete da biste unapredili kvalitet življenja, da biste u uživali u osećaju prostora koji daje predivna dnevna soba stana, da ne biste morali da razmišljate gde ćete parkirati i da li je napolju kiša ili velika vrućina, već iz garaže liftom do Vašeg doma i obratno. Odlična lokacija u mirnom, a opet živom delu grada, u “nenačičkanom” delu Zabjela uz ulicu Ilije Plamenca, na svega 500 metara od Krivog mosta. Suinvestitor sa Gradnja prometom, kredibilnim investitorom sa izgrađenih više od 100.000 kvadratnih metara širom Crne Gore. Bez agencijskih provizija. Očekivani kraj izgradnje je kraj 2023. Slike objekta su napravljene krajem oktobra 2022.

Cijena 110,000€
Kvadratura estitor-area 75m2
Broj soba
2

Prodaja, četvorosoban stan, 355m2, Preko Morače, Podgorica

Preko Morače, Podgorica, Crna Gora
Vanessa Montes
dodato: 15-11-2022 Ref: 89701
Stan Prodaja Premium

A unique find in Podgorica is this 355 m2 luxury apartment. Its 4-bedroom, 6-bathroom design is perfect for anyone looking for a luxury apartment in Podgorica that is close to all amenities. This desirable building is close to banks, cafes, restaurants, shopping malls, pharmacies, post offices, bus stops, and other amenities.

Features:

355m2 square feet of living space

4 bedrooms with ensuite bathrooms

6 bathrooms total (2 guest bathrooms)

Spacious entrance hall

Open dining area

Spacious kitchen with appliances

Large terrace around the entire space

This is a rare find if you’re looking for a luxurious and spacious apartment in one of the city’s most desirable neighborhoods in Podgorica.

This apartment is priced to sell at only $1500 per square meter.

The total cost is €532,500.

To schedule a visit, please contact us.

Cijena 532,500€
Kvadratura estitor-area 355m2
Broj soba
4

Prodaja, trosoban stan, 101m2, City Kvart, Podgorica

City Kvart, Podgorica, Crna Gora
Jutro Nekretnine
dodato: 08-10-2022 Ref: 80878
Stan Prodaja Premium

Ovaj svijetao, kompletno namješten trosoban stan površine 101m² smješten je u zgradu Zetagradnje, na 7. spratu, jugozapadno orijentisan. Stan je opremljen namještajem vrhunskog kvaliteta (Calligaris i Miottoll), drvo aluminijum bravarija (dupla komora troslojno staklo ), roletne na električni pogon, kuhinja sogal, videonadzor, multisplit sistem grijanja i hlađenja, ima dva kupatila i toalet. Stan posjeduje dva garažna mjesta. Odlična investicija!

Cijena 230,000€
Kvadratura estitor-area 101m2
Broj soba
3

Prodaja, trosoban stan, 135m2, Zagorič, Podgorica

Zagorič, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6334
Stan Prodaja Premium
Trosoban neuseljavan stan površine 115m2+20m2 terase u Zagoriču. Nalazi se na 2.spratu (poslednjem) manje zgrade koja nema lift, a ima poseban ulaz. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje (sa prozorom), 3 spavaće sobe, 2 kupatila, hodnika i 3 terase. Najveća spavaća soba je izdvojena, sa sopstvenim kupatilom-apartmanskog tipa. Stan je trostrano orjentisan: istok-jug-sjever, a sa svih terasa se pružaju lijepi pogledi na okolinu. U blizini su osnovna škola, francuska škola, 2 vrtića, prodavnica i dr. Šetalište na brdu Gorica je svega 10 minuta hoda udaljeno od zgrade. Moguća je djelimična kompenzacija za novije auto uz doplatu.
Cijena 125,000€
Kvadratura estitor-area 135m2
Broj soba
3

Prodaja, jednosoban stan, 45m2, Zagorič, Podgorica

Zagorič, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6168
Stan Prodaja Premium
Lux jednosoban stan, površine 45m2, u novoizgradjenom objektu Emerald Garden, na 5 minuta od centra grada. Fasadna bravarija je ugrađena po principu njemačkog RAL kvaliteta garantujući time održavanje savršene klime u prostoriji ( alu bravarija sa troslojnim staklom ), ventilirajuća demit fasada. Troslojni parket oborenih ivica lakiran u 5 slojeva. Granitna, laserski rezana Italijanska kermamika prve klase., Villeroy&Boch umivaonik i wc šolja sa slim soft-close daskom, Hansgrohe slavine i tuš baterija, Huppe tuš kabine sa fiksnim staklenim paravanom, Geberit ugradni vodokotlić. Samsung Wind-Free – multi split sistem za klimatizaciju ( bez direktnog izduvavanja sa Wi-Fi Controlom ). Video nadzor, video interfon, Smart home opcija. U cijenu je uračunato i garažno mjesto na nivou -1. Stan je moguće izdati po cijeni od 800€ mjesečno.  
Cijena 135,000€
Kvadratura estitor-area 45m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 62m2, Stari Aerodrom, Podgorica

Stari Aerodrom, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6122
Stan Prodaja Premium
Jednosoban neuseljavan stan, 62m2, Stari Aerodrom, 2.sprat Vrhunski kvalitet gradnje, multi split sistem grijanja i hlađenja sa parapetnim jedinicama, podno grijanje u kupatilu, alu bravarija sa termo prekidom, blind vrata, italijanska keramika, sanitarije i unutrašnja vrata ( bijeljeni hrast ), prvoklasni parket sa širokom lajsnom, po jedno otvoreno parking mjesto za svaki stan, ograda oko objekta, interfon, video nadzor i alarm, jugoistočne orijentacije.      
Cijena 81,000€
Kvadratura estitor-area 62m2
Broj soba
1

Prodaja, stan, 27m2, Blok 9, Podgorica

Blok 9, Podgorica, Crna Gora
Milan Pavličić
dodato: 25-11-2022 Ref: 92102
Stan Prodaja Premium

Lokacija

Garsonjera se nalazi na visokom prizemlju manje zgrade u blizini Arome u Bloku 9, u ulici Sima Barovića. U blizini je veliki market Franca, Aroma, apoteka, pekara, nekoliko kafića. Na dva minuta je novi vrtić, kao i osnovna škola. Tološka šuma i TC Bazar su takođe na samo nekoliko minuta hoda.

Enterijer i dizajn

Stan je veoma lijepo opremljen i posjeduje sve što vam je potrebno za stanovanje. Garsonjera ima i terasu koja izlazi na dvije strane. Jedan dio je zastakljen i pretvoren u manju kuhinju dok je drugi obezbijeđen roletnama. Kupatilo je odmah do ulaznih vrata i posjeduje sve potrebno. Takođe u hodniku imate i veliki orman za skladištenje stvari.

Cijena 47,000€
Kvadratura estitor-area 27m2
Adresa
Sima Barov...

Prodaja, dvosoban stan, 72m2, Blok 6, Podgorica

Blok 6, Podgorica, Crna Gora
Milan Pavličić
dodato: 24-11-2022 Ref: 91639
Stan Prodaja Na Upit Premium

Lokacija

Stan se nalazi u Bloku 6, na visokom prizemlju, prekoputa Ruskih kula. Orjentacija je istok-zapad. U pitanju je jako lijepa i mirna lokacija, sa mnogo zelenila, a u blizini se nalaze supermarketi, kafići, restorani, dječije igralište, vrtić, dvije osnovne škole, TC Bazar. Na pet minuta vožnje su i dva tržna centra – City mall i Delta City, kao i skoro svi fakulteti UCG.

Enterijer i dizajn

Ovo je dvosoban stan od 72m2, jako prostran i prozračan. Prodaje se namješten. Dnevni boravak je lijepo upotpunjen udobnom garniturom kao i komodom sa TV-om. U produžetku je trpezarija kao i kompletno opremljena kuhinja. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj krevet samac. Stan posjeduje i kupatilo i toalet. Klimatizovan je i izlazi na dvije terasu. Jedna od brojnih prednosti ove lokacije jeste i veliki broj besplatnih parking mjesta ispred zgrade.

Cijena 100,000€
Kvadratura estitor-area 72m2
Broj soba
2

Prodaja, jednosoban stan, 47m2, Central Point, Podgorica

Central Point, Podgorica, Crna Gora
Vlado Vlado
dodato: 23-11-2022 Ref: 91343
Stan Prodaja Na Upit Premium

 Prodaje se stan u zgradi Central Pointa.

 Stan je po strukturi jednosoban, pozicioniran na

 4.spratu

 Prodaje se stan u zgradi Central Pointa / direktno od vlasnika.

Stan je po strukturi jednosoban, pozicioniran na 1.spratu.

47m²

Cijena 110,000€
Kvadratura estitor-area 47m2
Broj soba
1

Najveća ponuda za prodaju stanova: Prodaja stanova Podgorica. Pronađite na estitor.com sve stanove Podgorica. Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja stanova Podgorica je na jednom mjestu. Potražite stan blizu centra, stan blizu škole, prodaju stanova u svim djelovima grada Podgorica. pronađete stan u skladu sa vašim zahtjevima. Mi smo uspjeli da nađemo ponudu koja je u skladu sa vašim zahtjevima!

Pronađite nekretnine u komšiluku - Podgorica , Crna Gora
Petrovac

120 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Žabljak

16 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Herceg Novi

199 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Danilovgrad

4 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Cetinje

25 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Kotor

124 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Pljevlja
Prodaja kuća Rožaje
Prodaja kuća Šavnik
Prodaja kuća Budva
Prodaja kuća Tivat
Prodaja kuća Žabljak
Prodaja kuća Bijelo Polje
Prodaja kuća Kotor
Prodaja kuća Plužine
Prodaja kuća Podgorica
Prodaja kuća Mojkovac
Prodaja kuća Berane
Prodaja kuća Andrijevica
Prodaja kuća Kolašin
Prodaja kuća Podgorica Okolina
Prodaja kuća Bar
Prodaja kuća Plav
Prodaja kuća Ulcinj
Prodaja kuća Nikšić
Prodaja kuća Danilovgrad
Prodaja kuća Petrovac
Prodaja kuća Cetinje
Prodaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova
Prodaja stanova Pljevlja
Prodaja stanova Rožaje
Prodaja stanova Šavnik
Prodaja stanova Budva
Prodaja stanova Tivat
Prodaja stanova Žabljak
Prodaja stanova Bijelo Polje
Prodaja stanova Kotor
Prodaja stanova Plužine
Prodaja stanova Podgorica
Prodaja stanova Mojkovac
Prodaja stanova Berane
Prodaja stanova Andrijevica
Prodaja stanova Kolašin
Prodaja stanova Podgorica Okolina
Prodaja stanova Bar
Prodaja stanova Plav
Prodaja stanova Ulcinj
Prodaja stanova Nikšić
Prodaja stanova Danilovgrad
Prodaja stanova Petrovac
Prodaja stanova Cetinje
Prodaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Pljevlja
Izdavanje kuća Rožaje
Izdavanje kuća Šavnik
Izdavanje kuća Budva
Izdavanje kuća Tivat
Izdavanje kuća Žabljak
Izdavanje kuća Bijelo Polje
Izdavanje kuća Kotor
Izdavanje kuća Plužine
Izdavanje kuća Podgorica
Izdavanje kuća Mojkovac
Izdavanje kuća Berane
Izdavanje kuća Andrijevica
Izdavanje kuća Kolašin
Izdavanje kuća Podgorica Okolina
Izdavanje kuća Bar
Izdavanje kuća Plav
Izdavanje kuća Ulcinj
Izdavanje kuća Nikšić
Izdavanje kuća Danilovgrad
Izdavanje kuća Petrovac
Izdavanje kuća Cetinje
Izdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Pljevlja
Izdavanje stanova Rožaje
Izdavanje stanova Šavnik
Izdavanje stanova Budva
Izdavanje stanova Tivat
Izdavanje stanova Žabljak
Izdavanje stanova Bijelo Polje
Izdavanje stanova Kotor
Izdavanje stanova Plužine
Izdavanje stanova Podgorica
Izdavanje stanova Mojkovac
Izdavanje stanova Berane
Izdavanje stanova Andrijevica
Izdavanje stanova Kolašin
Izdavanje stanova Podgorica Okolina
Izdavanje stanova Bar
Izdavanje stanova Plav
Izdavanje stanova Ulcinj
Izdavanje stanova Nikšić
Izdavanje stanova Danilovgrad
Izdavanje stanova Petrovac
Izdavanje stanova Cetinje
Izdavanje stanova Herceg Novi