Povećajte vidljivost oglasa

Cjenovnik za oglašavanje na sajtu estitor.com

Oglašavanje na Estitor.com je besplatno za sva pravna i fizička lica. Oglasi moraju biti u skladu sa pravilima koja je postavio Estitor i ne smiju se ponavljati. Ne postoji ograničenje vezano za broj objavljenih oglasa po korisniku.

Sljedeće usluge su takođe besplatne za sve korisnike:

Plaćeni oglasi

Ukoliko želite da postignete maksimalnu vidljivost Vaših oglasa ne samo na našem sajtu nego i na društvenim mrežama, pretraživačima i elektronskim medijima, omogućili smo opciju sponzorisanja oglasa. Ovdje možete pogledati koje oblike sponzorisanja nudimo.

1. Baneri na naslovnoj strani

Baneri su pozicionirani na naslovnoj strani iznad filtera za pretragu i predstavljaju najbolji način za reklamiranje Vašeg brenda.

Banner

Baneri su vidljivi na naslovnoj strani i desktop i mobilne verzije sajta. Podržavaju eksterne linkove koji omogućavaju direktan prelazak na websajt klijenta. U slučaju da klijent nema websajt baner će biti povezan sa internim linkom (direktno se prelazi na oglase klijenta na našem portalu).

Prije objavljivanja oglasi moraju biti odobreni od strane našeg stručnog tima:

Cijena jednog oglasa za baner je 500 EUR bez pdv-a za jedan mjesec. Sve informacije možete dobiti na [email protected]

2. Premium oglasi

Estitor nudi mogućnost isticanja oglasa po principu "plaćanje po kliku".

U zavisnosti od cijene koju odredite „po kliku“ povećaće se vidljivost Vaših oglasa i njihova pozicija kako na portalu Estitor tako i na pretraživačima, društvenim mrežama i elektronskim medijima. „Cijena po kliku“ je cijena koju ste odredili da plaćate za otvaranje vašeg oglasa od strane potencijalnih kupaca i ona se oduzima sa stanja Vašeg depozita.

Uputstva za ovaj oblik sponzorisanja možete naći na linku:

3. Verifikovani partneri

Za agencije koji postanu naši verifikovani partneri odobravamo dodatni bonus od 10% na svaku uplatu za premium oglase. Da bi postali verifikovani partner potrebno je da dodate odgovarajući Estitor HTML segment na Vaš website. Vaši oglasi će biti označeni posebnim bedžom verifikovanih korisnika. Na taj način takođe pomažete Estitoru i Vašim oglasima da postignu veću vidjlivost na web pretraživačima poput Google-a.

Ova ponuda važi samo za agencije koje imaju svoj websajt. Sve potrebne informacije možete dobiti slanjem email-a na [email protected]