Premium oglasi
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Povećajte vidljivost oglasa

BONUS: Oglašavanje i van estitor.com platforme

Poštovani korisniče!

Imamo sjajne vijesti za Vas. Od sada, na estitor.com platformi možete povećati vidljivost svojih oglasa. To znači da će vaša nekretnina biti istaknuta iznad besplatnih oglasa! Kako trenutno imamo više od 45000 oglasa u bazi - vaša nekretnina će biti među prvim na spisku, a u skladu sa podešenom cijenom za klik, moći ćete da kontrolišete da li je nekretnina na prvom mjestu ili na nekoj od prvih nekoliko strana.

Vaš oglas će biti viđen i na Facebooku, Instagramu i drugim portalima

Da, dinamički remarketing je dostupan uz opciju oglašavanja na estitor.com platformi! To znači da će vaši oglasi ,,pratiti” korisnika koji je prethodno pregledao vaš oglas na estitor.com platformi. Ovo je sjajan podsjetnik da korisnik završi akciju, u tvom slučaju pozove i raspita se za nekretninu.

premium

Estitor kreira publiku za svaku kategoriju, tip nekretnine, grad, državu, pol, godište itd.

Bez obzira da li dolaze sa Vibera ili Whatsappa, Google ili Facebook oglasa, specifična i usko definisana grupa će imati priliku da vidi vašu ponudu na estitor.com.

Kako funkcioniše segmentacija:

Kao rezultat cijelog procesa Estitor algoritimi automatski kreiraju relevatne oglase za segmentirane korisnike i pomažu im da dođu da željenog sadržaja.

Za razliku od ostalih agencija na Balkanu, Estitor je jedini koji se bavi performans oglašavanjem, što značajno utiče na kvalitet oglašavanja.

Konkurentnost na tržištu je samim tim naklonjena nama, a ti dolaziš do svoje željene ciljne grupe!

Ovo su sjajne vijesti! Kako da sponzorišem oglas?

Estitor opcija za isticanje oglasa funkcioniše po principu plaćanja po kliku.

U zavisnosti od cijene koju odredite po kliku povećaće se vidljivost vaših oglasa i njihova pozicija.Cijena po kliku je iznos koji bi platili za klik na oglas koji se nalazi na estitor.com, odnosno otvaranje oglasa od strane potencijalnog kupca.

Da bi aktivirali opciju za sponzorisanje oglasa, potrebno je da:

Ukoliko imaš baš mnogo nekretnina a ne želiš svaku da sponzorišeš, možeš isfilterisati nekretnine koje želiš da sponzorišeš i označiš samo te nekretnine. Statistiku prati na svakodnevnom nivou i podešavaj cijenu za klik u skladu sa rezultatima! A dobre rezultate ćeš brzo vidjeti!

Povećaj vidljivost oglasa

Iskoristite akciju! BESPLATAN VEBINAR i dupli BONUS

Sviđa Vam se ova opcija i želite da saznate više?
Prvi vebinar o pogodnostima platforme održaće se 20. Decembra u 15:00h.

Za sve prisutne smo spremili poseban bonus! Na svaku prvu uplatu do 100 eur dobijate dupli iznos uplate za podsticaj kako biste vidjeli sjajne rezultate vaše kampanje.

Popunite prijavu za webinar