Stanovi na prodaju Crna Gora — Pronađeno 13,708 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Stanovi na prodaju Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja stanova

Prodaja, dvosoban stan, 81m2, Morinj, Kotor

Morinj, Kotor, Crna Gora
Expert Nekretnine
dodato: 17-07-2021 Ref: 13785
Stan Prodaja Na Upit Premium

Ovaj miran i zatvoren kompleks kombiniuje elegantnu mediteransku arhitekturu sa najvišim kvalitetom prirodnih materijala, stvarajući divno okruženje koje se savršeno uklapa u zelene padine koje ga okružuju. Apartman je opremljen visokokvalitetnim enterijerom, uključujući hrastov parket, italijanske keramičke pločice, sanitarije Villeroi & Boch, slavine i tuševe Hans Grohe, klimu i podno grijanje, staklene prozore od poda do plafona. Kompleks nudi privatni veliki bazen sa fantastičnim pogledom, dječji bazen, spa sa jacuzzijem, spa, saunu, lijepo uređene bašte sa automatskim sistemom za navodnjavanje, terasu za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, dok su u planu i sobe za masažu, kafić i restoran. Ovaj kompletno namješten penthaus od 81m2 ima prostran dnevni boravak sa direktnim pristupom na dva balkona sa pogledom na planinu i more. Spavaća soba je postavljena na takav način da pruža panoramski pogled na planinu. Unutrašnja površina stana iznosi 74m2, mala terasa ima 7m2, a ekskluzivno pravo korišćenja se odnosi na prostranu terasu od 40m2. Ovaj stan je registrovan kao smještaj za izdavanje i može odmah da se koristi i u te svrhe. Stan ima pripadajuće parking mjesto.

Cijena 222,500€
Kvadratura estitor-area 81m2
Broj soba
2

Prodaja, trosoban stan, 89m2, Seljanovo, Tivat

Seljanovo, Tivat, Crna Gora
Marija Marija
dodato: 24-06-2022 Ref: 59972
Stan Prodaja Premium

Luksuzan novoizgradjen trosobni stan, kompletno orjentisan ka moru. Sadrži dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju, tri spavaće sobe, dva kupatila, vešeraj i dvije terase. Prostran je i izuzetno svijetao. Instaliran je solarni sistem grijanja vode, kao i Samsung no wind centralno grijanje/hlađenje, i urađena je pripema za Smart Home. Uz stan je moguce dobiti pomoćnu prostoriju u suterenu i parking mjesto sa kontrolisanim ulazom po dogovoru.

Cijena 275,900€
Kvadratura estitor-area 89m2
Broj soba
3

Prodaja, jednosoban stan, 35m2, Kolašin

Kolašin, Crna Gora
Jovan Nekretnine
dodato: 11-12-2022 Ref: 95610
Stan Prodaja Premium

Jednosoban stan u Kolašinu, 35m2, udaljen 200 m od centra grada. Nalazi se u pravcu skijališta. Odmah useljiv. Neopremljen, sa mogućnošću opremanja (uz doplatu). Stan se nalazi u zgradi koja ima lift, na drugom spratu. Parno grijanje. Pogled prema centru grada.

Cijena Na upit
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 42m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84293
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 42m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 65,520€
Kvadratura estitor-area 42m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 47m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84292
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 47m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 73,320€
Kvadratura estitor-area 47m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 41m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84291
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 41m2, dostupan na prizemlju objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 63,960€
Kvadratura estitor-area 41m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 54m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84290
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 54m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 84,240€
Kvadratura estitor-area 54m2
Broj soba
1

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84289
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 67m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 104,520€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 69m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84288
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 69m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 107,640€
Kvadratura estitor-area 69m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 60m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84287
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 60m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 93,600€
Kvadratura estitor-area 60m2
Broj soba
2

Prodaja, garsonjera, 35m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84286
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 35m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 54,600€
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
0

Prodaja, garsonjera, 26m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84285
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 26m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 40,560€
Kvadratura estitor-area 26m2
Broj soba
0

Prodaja, trosoban stan, 103m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84284
Stan Prodaja Premium
Trosoban stan površine 103m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 160,680€
Kvadratura estitor-area 103m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 75m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Aleksandar Stajner
dodato: 16-11-2022 Ref: 90127
Stan Prodaja Premium

Iako se inflacija približava cifri od 20%, a nekretnine jesu jedan od načina da se zaštitite od inflacije, konkretno ovaj stan se ne kupuje samo iz tih razloga. Ovakav, trostrano orijentisan, stan prvobitno kupujete da biste unapredili kvalitet življenja, da biste u uživali u osećaju prostora koji daje predivna dnevna soba stana, da ne biste morali da razmišljate gde ćete parkirati i da li je napolju kiša ili velika vrućina, već iz garaže liftom do Vašeg doma i obratno. Odlična lokacija u mirnom, a opet živom delu grada, u “nenačičkanom” delu Zabjela uz ulicu Ilije Plamenca, na svega 500 metara od Krivog mosta. Suinvestitor sa Gradnja prometom, kredibilnim investitorom sa izgrađenih više od 100.000 kvadratnih metara širom Crne Gore. Bez agencijskih provizija. Očekivani kraj izgradnje je kraj 2023. Slike objekta su napravljene krajem oktobra 2022.

Cijena 110,000€
Kvadratura estitor-area 75m2
Broj soba
2

Prodaja, trosoban stan, 89m2, Podgorica

Podgorica, Crna Gora
Move Montenegro
dodato: 18-01-2023 Ref: 102516
Stan Prodaja Premium

Na prodaju komforan trosoban stan u ulici Crnogorskih Serdara, kod klinike Life.

Stan ima 89 m2, a pozicioniran je na trećem spratu zgrade koja ne posjeduje lift. Izuzetno je funkcionalan i lijepog rasporeda. Posjeduje ulazni hodnik, dnevni boravak povezan sa trpezarijom, izdvojenu kuhinju, špajz, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i dvije terase, na koje se izlazi iz dnevne i jedne spavaće sobe.

Dvostrano je orijentisan (istok-jug) i veoma je osunčan i osvijetljen tokom cijelog dana. Ispred zgrade je dostupan parking.

Prodaje se nenamješten. Prodajna cijena je 140.000,00€.

Cijena 140,000€
Kvadratura estitor-area 89m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Podgorica

Podgorica, Crna Gora
Move Montenegro
dodato: 16-01-2023 Ref: 102088
Stan Prodaja Premium

Na prodaju nenamješten dvosoban stan na obali Ribnice.

Stan ima 67 m2, a pozicioniran je na trećem (poslednjem) spratu zgrade koja posjeduje lift. Strukturu stana čini: ulazni hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije terase (izlaz iz dnevne sobe i jedne spavaće sobe).

Stan je nov i neuseljavan. Prodajna cijena je 105.000,00€.

Cijena 105,000€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, jednosoban stan, 44m2, Bečići, Budva

Bečići, Budva, Crna Gora
Vesna Jočić
dodato: 05-12-2022 Ref: 94283
Stan Prodaja Na Upit Premium

Zgrada Nikic Bečići , nov stan na trecem spratu useljiv, nenamjesten, 44m2. U istoj zgradi nidumo stanove sa pogledom na more s tim sto je cijena veca .

Cijena 96,800€
Kvadratura estitor-area 44m2
Broj soba
1

Prodaja, dvosoban stan, 79m2, Preko Morače, Podgorica

Preko Morače, Podgorica, Crna Gora
Milan Pavličić
dodato: 22-11-2022 Ref: 91235
Stan Prodaja Premium

Lokacija

Stan se nalazi Preko Morače, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u zgradi Maxim. Sve što Vam je potrebno za svakodnevni život je na dohvt ruke- marketi, apoteke, banke, prodavnice. Tu je i veliki broj kafića, lijepi bulevar i ulice za šetnju.

Enterijer i dizajn

Stan se prodaje komplet opremljen lijepim i modernim namještajem. Okrenut je ka Moskovskoj ulici. Dnevni boravak je prostran i lijepo osvijetljen, posjeduje garnituru, TV i klima uređaj, i ima izlaz na balkon. U nastavku su trpezarija i kuhinja, koja je lijepo uređena i opremljena svim neophodnim uređajima. Jedna spavaća soba posjeduje bračni krevet i orman a u drugoj su dva singl kreveta sa radnim stolom. Kupatilo je sa finim sanitarijama, kadom i veš mašinom.

Cijena 150,000€
Kvadratura estitor-area 79m2
Broj soba
2

Najveća ponuda za prodaju stanova: Prodaja stanova . Pronađite na estitor.com sve stanove . Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja stanova je na jednom mjestu. Potražite stan blizu centra, stan blizu škole, prodaju stanova u svim djelovima grada . pronađete stan u skladu sa vašim zahtjevima. Mi smo uspjeli da nađemo ponudu koja je u skladu sa vašim zahtjevima!

Pronađite nekretnine u komšiluku - Crna Gora
Berane

4 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Tivat

418 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Ulcinj

32 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica

112 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Budva

1,015 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica Okoli...

2 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Pljevlja
Prodaja kuća Rožaje
Prodaja kuća Šavnik
Prodaja kuća Budva
Prodaja kuća Tivat
Prodaja kuća Žabljak
Prodaja kuća Bijelo Polje
Prodaja kuća Kotor
Prodaja kuća Plužine
Prodaja kuća Podgorica
Prodaja kuća Mojkovac
Prodaja kuća Berane
Prodaja kuća Andrijevica
Prodaja kuća Kolašin
Prodaja kuća Podgorica Okolina
Prodaja kuća Bar
Prodaja kuća Plav
Prodaja kuća Ulcinj
Prodaja kuća Nikšić
Prodaja kuća Danilovgrad
Prodaja kuća Petrovac
Prodaja kuća Cetinje
Prodaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova
Prodaja stanova Pljevlja
Prodaja stanova Rožaje
Prodaja stanova Šavnik
Prodaja stanova Budva
Prodaja stanova Tivat
Prodaja stanova Žabljak
Prodaja stanova Bijelo Polje
Prodaja stanova Kotor
Prodaja stanova Plužine
Prodaja stanova Podgorica
Prodaja stanova Mojkovac
Prodaja stanova Berane
Prodaja stanova Andrijevica
Prodaja stanova Kolašin
Prodaja stanova Podgorica Okolina
Prodaja stanova Bar
Prodaja stanova Plav
Prodaja stanova Ulcinj
Prodaja stanova Nikšić
Prodaja stanova Danilovgrad
Prodaja stanova Petrovac
Prodaja stanova Cetinje
Prodaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Pljevlja
Izdavanje kuća Rožaje
Izdavanje kuća Šavnik
Izdavanje kuća Budva
Izdavanje kuća Tivat
Izdavanje kuća Žabljak
Izdavanje kuća Bijelo Polje
Izdavanje kuća Kotor
Izdavanje kuća Plužine
Izdavanje kuća Podgorica
Izdavanje kuća Mojkovac
Izdavanje kuća Berane
Izdavanje kuća Andrijevica
Izdavanje kuća Kolašin
Izdavanje kuća Podgorica Okolina
Izdavanje kuća Bar
Izdavanje kuća Plav
Izdavanje kuća Ulcinj
Izdavanje kuća Nikšić
Izdavanje kuća Danilovgrad
Izdavanje kuća Petrovac
Izdavanje kuća Cetinje
Izdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Pljevlja
Izdavanje stanova Rožaje
Izdavanje stanova Šavnik
Izdavanje stanova Budva
Izdavanje stanova Tivat
Izdavanje stanova Žabljak
Izdavanje stanova Bijelo Polje
Izdavanje stanova Kotor
Izdavanje stanova Plužine
Izdavanje stanova Podgorica
Izdavanje stanova Mojkovac
Izdavanje stanova Berane
Izdavanje stanova Andrijevica
Izdavanje stanova Kolašin
Izdavanje stanova Podgorica Okolina
Izdavanje stanova Bar
Izdavanje stanova Plav
Izdavanje stanova Ulcinj
Izdavanje stanova Nikšić
Izdavanje stanova Danilovgrad
Izdavanje stanova Petrovac
Izdavanje stanova Cetinje
Izdavanje stanova Herceg Novi