Nekretnine na prodaju Podgorica Crna Gora — Pronađeno 7,269 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Nekretnine na prodaju Podgorica

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja nekretnina Podgorica

Prodaja, kuća, 750m2, Centar, Podgorica

Centar, Podgorica, Crna Gora
Zeljko Centar
dodato: 16-01-2023 Ref: 102053
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Prodajem kuću u strogom centru Podgorice. Nalazi se u Hercegovačkoj ulici, na nekoliko koraka od glavne ulice Slobode. Savremena, jedinstvena zgrada površine 750m2 (na vrhu je delux penthaus površine 180m2 sa dvije terase) sa privatnim parkingom sa 8 parking mjesta i po želji podzemnom garažom. Ovo je ujedno i jedini privatni parking u tom dijelu grada. Iza objekta je je javni parking sa 100 parking mjesta. Problem parkinga u centru grada je 100% riješen. Objekat je izuzetan po svim parametrima, prilagodljiv svim zahtjevima i ima veliki broj mogućnosti. Objekat je veoma prostran sa visinama, vrhunske arhitekture, veliki izlozi, dva odvojena unutrašnja stepeništa, ima 4 ulaza/izlaza u objekat sa dvije strane, prilaz svim vozilima iz više ulica do samog objekta i parking prostora. Objekat je izuzetnih proporcija i simetrije, što mu daje upečatljiv, prepoznatljiv i autentičan izgled bez premca. Obložen je pločama od TQ Quartza i komplet urađena Schuco bravarija. Vrhunska realizacija po svim pitanjima. Savršeno izvedeni detalji, izbor materijala i kvalitet izrade. Ništa nije suvišno, ništa nije prenaglašeno. Napravljen je da privuče pažnju. DOMINIRA PROSTOROM - Prefinjeni MODERNIZAM. Trenutno nešto najbolje u strogom centru Podgorice.

Cijena Na upit
Kvadratura estitor-area 750m2
Adresa
Hercegovač...

Prodaja, kuća, 340m2, Konik, Podgorica

Konik, Podgorica, Crna Gora
Maksim Kucki
dodato: 20-01-2023 Ref: 102878
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Povoljno tri lijepe luksuzne veoma kvalitetno gradjene kuce-vile na samo 2,5 km udaljenosti od Hiltona tj centra grada. Kod samousluzne autoperionice Phenix na pocetku Konika prodajem povoljno. Prva kuca je 170m2 , druga 110m2 i treca mala kuca od 30m2 apartmanskog tipa uz koje dodje i prelijepa brvnara sa ljetnjom kuhinjom i podrumom od 45m2 plus 4 garaze i vocnjak na placu od 950m2. Kvalitetan video nadzor i alarm. Ova nekretnina se moze platiti u kešu.

Cijena 299,000€
Kvadratura estitor-area 340m2
Broj soba
5+

Prodaja, poslovni prostor, 750m2, Centar, Podgorica

Centar, Podgorica, Crna Gora
Zeljko Centar
dodato: 09-01-2023 Ref: 100700
Poslovni prostor Prodaja Na Upit Premium

Prodajem poslovni prostor u strogom centru Podgorice. Nalazi se u Hercegovačkoj ulici, na nekoliko koraka od glavne ulice Slobode. Savremena, jedinstvena poslovna zgrada površine 750m2 (na vrhu je delux penthaus površine 180m2 sa dvije terase) sa privatnim parkingom sa 8 parking mjesta i po želji podzemnom garažom. Ovo je ujedno i jedini privatni parking u tom dijelu grada. Iza objekta je je javni parking sa 100 parking mjesta. Problem parkinga u centru grada je 100% riješen. Objekat je izuzetan po svim parametrima, prilagodljiv svim zahtjevima i ima veliki broj mogućnosti. Objekat je veoma prostran sa visinama, vrhunske arhitekture, veliki izlozi, dva odvojena unutrašnja stepeništa, ima 4 ulaza/izlaza u objekat sa dvije strane, prilaz svim vozilima iz više ulica do samog objekta i parking prostora. Objekat je izuzetnih proporcija i simetrije, što mu daje upečatljiv, prepoznatljiv i autentičan izgled bez premca. Obložen je pločama od TQ Quartza i komplet urađena Schuco bravarija. Vrhunska realizacija po svim pitanjima. Savršeno izvedeni detalji, izbor materijala i kvalitet izrade. Ništa nije suvišno, ništa nije prenaglašeno. Napravljen je da privuče pažnju. DOMINIRA PROSTOROM - Prefinjeni MODERNIZAM. Trenutno nešto najbolje u strogom centru Podgorice.

Cijena Na upit
Kvadratura estitor-area 750m2
Adresa
Hercegovač...

Prodaja, kuća, 340m2, Zlatica, Podgorica

Zlatica, Podgorica, Crna Gora
Andjela B
dodato: 28-12-2022 Ref: 99735
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Prodaje se kuća bruto površine 340m2 na ograđenom placu od 500m2.

Kuća je visoke energetske efikasnosti, moderne i kvalitetne gradnje sa Feal bravariom, demit fasadom (10cm) i skrivenim krovom od sendvič panela (4cm).

Kuća se sastoji od dva trosobna stana.

Struktura stana: 3 sobe, 2 kupatila, ostava, 2 hodnika, trpezarija, kuhinja i dnevni boravak sa kojih se izlazi na terasu od 20m2 koja je povezana sa dvorištem.

Ispred ulaznih vrata sa terase veliko zatvoreno stepeniste (širina 1,3m) vodi na sprat do stana koji je u grubim građevinskim radovima iste kvadrature kao prizemlje tako da se može prilagoditi sopstvenim potrebama.

Kuća posjeduje podrum, ostavu u potkrovlju i vešeraj.

Kuća se nalazi 4km od centra grada, u mirnoj slijepoj ulici. U blizini se nalazi osnovna škola, ambulanta, sportski tereni, park kao i gradski prevoz.

MOGUCA ZAMJENA ZA STAN/POSLOVNI PROSTOR.

Cijena Na upit
Kvadratura estitor-area 340m2
Broj soba
3

Prodaja, jednosoban stan, 42m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84293
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 42m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 65,520€
Kvadratura estitor-area 42m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 47m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84292
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 47m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 73,320€
Kvadratura estitor-area 47m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 41m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84291
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 41m2, dostupan na prizemlju objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 63,960€
Kvadratura estitor-area 41m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 54m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84290
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 54m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 84,240€
Kvadratura estitor-area 54m2
Broj soba
1

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84289
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 67m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 104,520€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 69m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84288
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 69m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 107,640€
Kvadratura estitor-area 69m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 60m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84287
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 60m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 93,600€
Kvadratura estitor-area 60m2
Broj soba
2

Prodaja, garsonjera, 35m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84286
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 35m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 54,600€
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
0

Prodaja, garsonjera, 26m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84285
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 26m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 40,560€
Kvadratura estitor-area 26m2
Broj soba
0

Prodaja, trosoban stan, 103m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84284
Stan Prodaja Premium
Trosoban stan površine 103m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 160,680€
Kvadratura estitor-area 103m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 75m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Aleksandar Stajner
dodato: 16-11-2022 Ref: 90127
Stan Prodaja Premium

Iako se inflacija približava cifri od 20%, a nekretnine jesu jedan od načina da se zaštitite od inflacije, konkretno ovaj stan se ne kupuje samo iz tih razloga. Ovakav, trostrano orijentisan, stan prvobitno kupujete da biste unapredili kvalitet življenja, da biste u uživali u osećaju prostora koji daje predivna dnevna soba stana, da ne biste morali da razmišljate gde ćete parkirati i da li je napolju kiša ili velika vrućina, već iz garaže liftom do Vašeg doma i obratno. Odlična lokacija u mirnom, a opet živom delu grada, u “nenačičkanom” delu Zabjela uz ulicu Ilije Plamenca, na svega 500 metara od Krivog mosta. Suinvestitor sa Gradnja prometom, kredibilnim investitorom sa izgrađenih više od 100.000 kvadratnih metara širom Crne Gore. Bez agencijskih provizija. Očekivani kraj izgradnje je kraj 2023. Slike objekta su napravljene krajem oktobra 2022.

Cijena 110,000€
Kvadratura estitor-area 75m2
Broj soba
2

Prodaja, trosoban stan, 89m2, Podgorica

Podgorica, Crna Gora
Move Montenegro
dodato: 18-01-2023 Ref: 102516
Stan Prodaja Premium

Na prodaju komforan trosoban stan u ulici Crnogorskih Serdara, kod klinike Life.

Stan ima 89 m2, a pozicioniran je na trećem spratu zgrade koja ne posjeduje lift. Izuzetno je funkcionalan i lijepog rasporeda. Posjeduje ulazni hodnik, dnevni boravak povezan sa trpezarijom, izdvojenu kuhinju, špajz, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet i dvije terase, na koje se izlazi iz dnevne i jedne spavaće sobe.

Dvostrano je orijentisan (istok-jug) i veoma je osunčan i osvijetljen tokom cijelog dana. Ispred zgrade je dostupan parking.

Prodaje se nenamješten. Prodajna cijena je 140.000,00€.

Cijena 140,000€
Kvadratura estitor-area 89m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Podgorica

Podgorica, Crna Gora
Move Montenegro
dodato: 16-01-2023 Ref: 102088
Stan Prodaja Premium

Na prodaju nenamješten dvosoban stan na obali Ribnice.

Stan ima 67 m2, a pozicioniran je na trećem (poslednjem) spratu zgrade koja posjeduje lift. Strukturu stana čini: ulazni hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije terase (izlaz iz dnevne sobe i jedne spavaće sobe).

Stan je nov i neuseljavan. Prodajna cijena je 105.000,00€.

Cijena 105,000€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, kuća, 180m2, Golubovci, Podgorica

Golubovci, Podgorica, Crna Gora
Time Savers Realty and Consulting
dodato: 20-06-2022 Ref: 59286
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Time Savers Realty & Consulting Ekskluzivni Listing

Na samo 15 minuta od Podgorice u selu Golubovci nalazi se ova prekrasna kuća sa 4 spavaće sobe i 2 kupatila. Ova potpuno legalizovana imovina je definicija ključ u ruke! Kuća od 180m2 je lijepo završena, sa dobro održavanom parcelom od 1.600m2 koja je ispunjena voćkama, vinogradima, pedantno njegovanim travnjakom, kao i prelijepim šibljem i automatskom kapijom. Bilo nam je očigledno kada smo uzeli ovaj listing da je ova nekretnina jedinstvena po ovoj cijeni i na ovoj lokaciji.

Kuća je podijeljena na dva dijela, pri čemu je gornji dio glavni sa prostranim dnevnim boravkom koji izlazi na veliku terasu. Sadašnji vlasnici ove kuće su prvobitni vlasnici i graditelji. Otišli ​​su sa dnevnom sobom, trpezarijom i kuhinjom otvorenog koncepta u američkom stilu, i to odlično funkcioniše. Na spratu takođe ima potpuno kupatilo i dvije velike spavaće sobe – svaka sa svojim velikim prozorima koji gledaju na različite djelove parcele. Jedna od spavaćih soba takođe ima terasu sa pogledom na baštu.

Donji nivo kuće je izgrađen kao zaseban stan sa dvije velike spavaće sobe, kompletnim kupatilom i kuhinjom. U garažu se ulazi kroz predsoblje donjeg stana, kao i unutrašnji pristup u dvorište. Velika garaža je netipična za ovo područje i ima potpuno automatska garažna vrata! Garaža bi se lako mogla pretvoriti u drugi stan, čineći ovo nekretninom od tri jedinice – odličan potencijal za iznajmljivanje!

Dok je unutrašnjost ove kuće fantastična, spolja je mjesto gdje ova nekretnina zaista sija. Pedantna pažnja na detalje i rad koji je uložen u stvaranje tako spokojnog okruženja nije prošao nezapaženo. Cijelo imanje ima sistem za navodnjavanje sa bunarom dubine 5,5m. Imanje je okruženo prelepim drvećem, žbunjem, cvijećem i ima malo vještačko jezerce. Imanje je u potpunosti ograđeno zidovima i automatskom ulaznom kapijom, međutim postoji još jedan veliki dio parcele koji je u potpunosti ograđen visokokvalitetnom ogradom jer ga vlasnici koriste za stazu za pse. U dvorištu se nalazi brojna drveća i žbunje koje pružaju dovoljno hlada, kao i duga linija vinove loze koja već daje plodove. Sa strane kuće nalazi se otvorena kamena kuhinja, što je čini savršenim mjestom za ugošćavanje porodice i prijatelja napolju u tim lijepim letnjim danima.

Po cijeni od Є150,000 ova nekretnina dolazi po cijeni od Є833/m2, i to ne uzimajući u obzir vrijednost samog zemljišta!

Ova nekretnina je u potpunosti legalizovana i spremna za prodaju danas.

Da biste zakazali obilazak, kontaktirajte nas na +382 67 999 935. Za međunarodne klijente, dostupni smo na istom broju na WhatsApp-u.

Cijena 149,999€
Kvadratura estitor-area 180m2
Broj soba
4

Prodaja, dvosoban stan, 79m2, Preko Morače, Podgorica

Preko Morače, Podgorica, Crna Gora
Milan Pavličić
dodato: 22-11-2022 Ref: 91235
Stan Prodaja Premium

Lokacija

Stan se nalazi Preko Morače, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u zgradi Maxim. Sve što Vam je potrebno za svakodnevni život je na dohvt ruke- marketi, apoteke, banke, prodavnice. Tu je i veliki broj kafića, lijepi bulevar i ulice za šetnju.

Enterijer i dizajn

Stan se prodaje komplet opremljen lijepim i modernim namještajem. Okrenut je ka Moskovskoj ulici. Dnevni boravak je prostran i lijepo osvijetljen, posjeduje garnituru, TV i klima uređaj, i ima izlaz na balkon. U nastavku su trpezarija i kuhinja, koja je lijepo uređena i opremljena svim neophodnim uređajima. Jedna spavaća soba posjeduje bračni krevet i orman a u drugoj su dva singl kreveta sa radnim stolom. Kupatilo je sa finim sanitarijama, kadom i veš mašinom.

Cijena 150,000€
Kvadratura estitor-area 79m2
Broj soba
2

Pogledajte ponudu: Prodaja nekretnina Podgorica. Na ovoj stranici možete pronaći sve nekretnine Podgorica. Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja nekretnina je na jednom mjestu. Na Estitor.com možete potražiti nekretnine na moru, kuće na moru, prodaju nekretnina u svim djelovima Crne Gore.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Podgorica , Crna Gora
Berane

15 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Rožaje

3 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Pljevlja

7 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Kotor

301 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Žabljak

118 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Petrovac

147 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Pljevlja
Prodaja kuća Rožaje
Prodaja kuća Šavnik
Prodaja kuća Budva
Prodaja kuća Tivat
Prodaja kuća Žabljak
Prodaja kuća Bijelo Polje
Prodaja kuća Kotor
Prodaja kuća Plužine
Prodaja kuća Podgorica
Prodaja kuća Mojkovac
Prodaja kuća Berane
Prodaja kuća Andrijevica
Prodaja kuća Kolašin
Prodaja kuća Podgorica Okolina
Prodaja kuća Bar
Prodaja kuća Plav
Prodaja kuća Ulcinj
Prodaja kuća Nikšić
Prodaja kuća Danilovgrad
Prodaja kuća Petrovac
Prodaja kuća Cetinje
Prodaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova
Prodaja stanova Pljevlja
Prodaja stanova Rožaje
Prodaja stanova Šavnik
Prodaja stanova Budva
Prodaja stanova Tivat
Prodaja stanova Žabljak
Prodaja stanova Bijelo Polje
Prodaja stanova Kotor
Prodaja stanova Plužine
Prodaja stanova Podgorica
Prodaja stanova Mojkovac
Prodaja stanova Berane
Prodaja stanova Andrijevica
Prodaja stanova Kolašin
Prodaja stanova Podgorica Okolina
Prodaja stanova Bar
Prodaja stanova Plav
Prodaja stanova Ulcinj
Prodaja stanova Nikšić
Prodaja stanova Danilovgrad
Prodaja stanova Petrovac
Prodaja stanova Cetinje
Prodaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Pljevlja
Izdavanje kuća Rožaje
Izdavanje kuća Šavnik
Izdavanje kuća Budva
Izdavanje kuća Tivat
Izdavanje kuća Žabljak
Izdavanje kuća Bijelo Polje
Izdavanje kuća Kotor
Izdavanje kuća Plužine
Izdavanje kuća Podgorica
Izdavanje kuća Mojkovac
Izdavanje kuća Berane
Izdavanje kuća Andrijevica
Izdavanje kuća Kolašin
Izdavanje kuća Podgorica Okolina
Izdavanje kuća Bar
Izdavanje kuća Plav
Izdavanje kuća Ulcinj
Izdavanje kuća Nikšić
Izdavanje kuća Danilovgrad
Izdavanje kuća Petrovac
Izdavanje kuća Cetinje
Izdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Pljevlja
Izdavanje stanova Rožaje
Izdavanje stanova Šavnik
Izdavanje stanova Budva
Izdavanje stanova Tivat
Izdavanje stanova Žabljak
Izdavanje stanova Bijelo Polje
Izdavanje stanova Kotor
Izdavanje stanova Plužine
Izdavanje stanova Podgorica
Izdavanje stanova Mojkovac
Izdavanje stanova Berane
Izdavanje stanova Andrijevica
Izdavanje stanova Kolašin
Izdavanje stanova Podgorica Okolina
Izdavanje stanova Bar
Izdavanje stanova Plav
Izdavanje stanova Ulcinj
Izdavanje stanova Nikšić
Izdavanje stanova Danilovgrad
Izdavanje stanova Petrovac
Izdavanje stanova Cetinje
Izdavanje stanova Herceg Novi