O nama

Da li imate nekretninu u Srbiji ili Crnoj Gori?

Dozvolite da Estitor besplatno, bez provizije pronađe kupca za vašu nekretninu

Ko smo mi?

Naš tim je sastavljen od profesionalaca i najblistavijih umova za programiranje, dizajn i strategiju. Njihove izvrsne marketinške ideje, odličan dizajn i bogato iskustvo na tržištu nekretnina će pomoći korisnicima naših usluga da kupuju, iznajme, izdaju ili prodaju nekretninu koristeći najpametnije alate i aplikacije.

Creators 1
Naša kompanija ulaže značajna sredstva za reklamiranje i marketing, i koristi inovativne tehnologije kako bi vam pružila najbrže, najtačnije i najsvežije informacije sa tržišta nekretnina, jer je posvećenost korisniku naš glavni prioritet. Strateški cilj našeg oglašavanja je osmišljen da vaši oglasi budu primećeni od strane najvećeg broja zainteresovanih lica za kupovinu nekretnina.

Naš tim

Estitor je posvećen cilju da postane prva internet agencija za kupovinu i prodaju nekretnina u regionu i da postigne najveći mogući standard u pružanju usluga jer cijenimo Vaše vrijeme i Vaš novac.

Upoznajte ljude koji stoje iza naše ideje i rada!

  Zašto odabrati nas?

  Jer mi idemo dalje od drugih!

  coins

  Mi ne uzimamo proviziju i ne učestvujemo u realizaciji kupoprodaje. Oglašavanje nekretnina na našoj platformi je besplatno.

  building

  Potencijalnim kupcima pružamo mogućnost da istraživanje tržišta nekretnina učinimo brzim, ugodnim i jednostavnim.

  tag

  Agentima i individualnim prodavcima pružamo mogućnost da sami postavljaju i upravljaju oglasima bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje.

  eye

  Kroz našu naprednu i modernu platformu korisnici imaju priliku da oglase svoj stan ili kuću na najefikasniji način i postignu maksimalnu preglednost svojih oglasa nekretnine.

  stats

  Imamo jedinstvenu prednost da omogućimo statističku analizu pregleda vaših oglasa: sve poslate poruke, prelazak na vaš sajt (za agencije), broj pregleda vaših oglasa.

  chart

  Sa našim dobro prilagođenim algoritmom svaki potencijalni kupac može pronaći baš onu nekretninu koja u potpunosti odgovara njegovim željama i potrebama.

  Creators 2
  Creators 3 Creators 4 Creators 5

  U naš kvalitet se možete uvjeriti sami!