Estitor. Šta je Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

O nama

Da li imate nekretninu u Srbiji ili Crnoj Gori?

Dozvolite da Estitor besplatno, bez provizije pronađe kupca za vašu nekretninu

Dodajte oglas

Ko smo mi?

Naš tim je sastavljen od profesionalaca i najblistavijih umova za programiranje, dizajn i strategiju. Njihove izvrsne marketinške ideje, odličan dizajn i bogato iskustvo na tržištu nekretnina će pomoći korisnicima naših usluga da kupuju, iznajme, izdaju ili prodaju nekretninu koristeći najpametnije alate i aplikacije.

Creators 1

Naša kompanija ulaže značajna sredstva za reklamiranje i marketing, i koristi inovativne tehnologije kako bi vam pružila najbrže, najtačnije i najsvežije informacije sa tržišta nekretnina, jer je posvećenost korisniku naš glavni prioritet. Strateški cilj našeg oglašavanja je osmišljen da vaši oglasi budu primećeni od strane najvećeg broja zainteresovanih lica za kupovinu nekretnina.

Naš tim

Estitor je posvećen cilju da postane prva internet agencija za kupovinu i prodaju nekretnina u regionu i da postigne najveći mogući standard u pružanju usluga jer cijenimo Vaše vrijeme i Vaš novac.

Upoznajte ljude koji stoje iza naše ideje i rada!

 • ceo

  CEO

  Željko Bogojević

  Koncept rada Estitora donosi novu energiju agencijama za nekretnine i njihovim agentima da budu mnogo produktivnijii da im obezbijedi punu zaposlenost kao i uspješno poslovanje.

 • product-owner

  Product Owner

  Tamara Jelić

  Ukoliko želite da prodate svoju nekretninu, Estitor je najbolja platforma za Vas jer prati interese korisnika na sajtu i servira Vaš oglas potencijalnim kupcima potpuno besplatno!

 • tech-lead

  Tech Lead / Developer

  Petar Ćetković

  Naš cilj je da pružimo vrhunsko korisničko iskustvo, postignemo zadovoljstvo klijenata i da Estitor brend postane prepoznatljiv širom područja Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

 • developer

  Developer

  Petar Radinović

  Veliki izbor nekretnina, ljubazni operateri i jednostavno korisničko iskustvo na sajtu izdvajaju Estitor na tržištu, kao i naši visoki standardi i inovacije.

 • designer

  Designer

  Ivana Noković

  Estitor je najbolja platforma ukoliko želite da jednostavno i brzo pronađete Vaš novi dom. Estitor tim će se potruditi da nađete baš onu ponudu koja najbolje pristaje Vašim standardima, i to potpuno besplatno.

 • copywriter

  Copywriter

  Kaja Bogojević

  Bilo da Vas interesuje prodaja, kupovina, izdavanje ili iznajmljivanje, na pravom ste mjestu! Široka ponuda svih vrsta nekretnina Vam je na dohvat ruke. Vi poželite nekretninu - Estitor dostavlja oglas za istu!

Zašto odabrati nas?

Jer mi idemo dalje od drugih!

coins Mi ne uzimamo proviziju i ne učestvujemo u realizaciji kupoprodaje. Oglašavanje nekretnina na našoj platformi je besplatno.
building Potencijalnim kupcima pružamo mogućnost da istraživanje tržišta nekretnina učinimo brzim, ugodnim i jednostavnim.
tag Agentima i individualnim prodavcima pružamo mogućnost da sami postavljaju i upravljaju oglasima bilo da je u pitanju prodaja ili izdavanje.
eye Kroz našu naprednu i modernu platformu korisnici imaju priliku da oglase svoj stan ili kuću na najefikasniji način i postignu maksimalnu preglednost svojih oglasa nekretnine.
stats Imamo jedinstvenu prednost da omogućimo statističku analizu pregleda vaših oglasa: sve poslate poruke, prelazak na vaš sajt (za agencije), broj pregleda vaših oglasa.
chart Sa našim dobro prilagođenim algoritmom svaki potencijalni kupac može pronaći baš onu nekretninu koja u potpunosti odgovara njegovim željama i potrebama.

Creators 2
Creators 3Creators 4Creators 5