Besplatni oglasnik za prodaju i izdavanje nekretnina | Estitor.com
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Besplatni oglasnik za prodaju i izdavanje nekretnina

Oglasite nekretninu besplatno: izdavanje i prodaja stanova, kuća, placeva, poslovnih prostora

  • Tip
    Država
    Grad
    Naselje
    Detaljna pretraga estitor-arrow

Oglasite nekretninu na najposjećenijim video portalima

Sjajan tim marketing stručnjaka će se potruditi da vaša nekretnina dođe do potencijalnih kupaca ili zakupaca putem reklamiranja na najposjećenijim kanalima poput YouTubea.
Objavite nekretninu besplatno

Nek vaše nekretnine budu prve na Instagramu

Jedna od popularnih platformi za oglašavanje nekretnina je itekako Instagram. Godine iskustva su pokazale da je oglašavanje nekretnina i prodaja nekretnina uspješna i na ovoj mreži.
Objavite nekretninu besplatno

Kvalitetno oglašavanje nekretnina na Google-u

Google reklame su vaš najpouzdaniji kanal za oglašavanje nekretnina. Bilo da prodajete nekretninu ili izdajete, Google će uvijek imati publiku za vas.
Objavite nekretninu besplatno

Oglasite nekretninu u nativnom formatu

Odlična stvar kod nativnih reklama je to što vaša nekretnina ne izgleda kao reklama, već korisnik ima utisak da gleda sadržaj koji je dio sajta koji posjećuje. Sjajan odaziv potencijalnih kupaca.
Objavite nekretninu besplatno
YouTube Reklame
Instagram Reklame
Google Reklame
Nativne Reklame

Besplatno oglasite nekretninu, nek bude vidljiva na svim najposjećenijim portalima

Nek se vaša reklama pronađe na svim kanalima prodaje. Pored društvenih mreža kao sjajne platforme za reklamiranje prodaje nekretnina i tome slično, Estitor sve vrijeme analizira tržište i prati broj aktivnih korisnika na najposjećenijim portalima i u pravo vrijeme plasira reklame za vaše nekretnine.

Laka prodaja preko svih portala

Način na koji Estitor.com plasira svoje reklame će omogućiti da se Vaša nekretnina nađe na svim kanalima prodaje - mreže kao što su YouTube, Instagram, Facebook i Google. Osim toga, Vaša nekretnina će biti vidljiva i na svim popularnim platformama im portalima.

Estitor Portali

Najveća ponuda nekretnina

Pogledaj još nekretnina

Najzanimljivije novosti i nekretnine

Prodajete ili izdajete kuću, stan ili poslovni prostor?

Estitor će uraditi sve da Vaša nekretnina pronađe pravog kupca. Objavite besplatno oglas odmah. Objavite oglas besplatno

Šta korisnici kažu o nama?

Luka Popović
Već duže vrijeme koristim Estitor sajt za besplatno oglašavanje nekretnina. Svaki put sa uspješnim i efikasnim rezultatima, Estitor mi pruža najbolje usluge vezane za izdavanje stanova i nekretnina generalno.
Mitar Lakić
Kao vlasnik manje stambene zgrade i osoba koja se konstantno bavi nekretninama u Crnoj Gori, Estitor je moj broj jedan izbor kada je u pitanju oglašavanje nekretnina. Prodaja i izdavanje stanova mi nikada bolje nije išla, samo mogu reći da sam prezadovoljan.
Katarina Maraš
Za Estitor mogu da kažem da mi kao redovnom korisniku sajta pruža prije svega vizuelnu udobrnost i preglednost prilikom pretrage nekretnina. Zatim želim da izrazim i kako sam našla veoma povoljan dvosoban stan zahvaljujući pouzdanosti ove stranice. 10/10

Brza pretraga

Nekretnine Crna Gora 9940
Nekretnine Srbija 1042