Besplatni oglasnik za prodaju i izdavanje nekretnina

  • Prodaja
  • Izdavanje
  • Stan na dan

Oglašavanje nekretnina sa Estitorom

Najveća baza oglasa za nekretnine! Aktivno više od 92,391 oglasa.

Facebook

Facebook reklame

Na Facebooku postoji velika zajednica interesenata za nekretnine. Oglašavanjem nekretnine na estitor.com moći ćete upravo da imate pristup svim potencijalnim kupcima i na Facebooku.

Instagram

Instagram reklame

Jedna od popularnih platformi za oglašavanje nekretnina je itekako Instagram. Godine iskustva su pokazale da je oglašavanje nekretnina i prodaja nekretnina uspješna i na ovoj mreži.

Youtube

YouTube reklame

Sjajan tim marketing stručnjaka će se potruditi da vaša nekretnina dođe do potencijalnih kupaca ili zakupaca putem reklamiranja na najposjećenijim kanalima poput YouTubea.

Google

Google reklame

Google reklame su vaš najpouzdaniji kanal za oglašavanje nekretnina. Bilo da prodajete nekretninu ili izdajete, Google će uvijek imati publiku za vas.

Native

Native reklame

Odlična stvar kod nativnih reklama je to što vaša nekretnina ne izgleda kao reklama, već korisnik ima utisak da gleda sadržaj koji je dio sajta koji posjećuje. Sjajan odaziv potencijalnih kupaca.

Postavite svoj oglas besplatno i istaknite nekretninu na najposjećenijim portalima

Estitor Portali

Najveća ponuda nekretnina

Pogledaj još nekretnina

Prodajete ili izdajete kuću, stan ili poslovni prostor?

Estitor će učiniti sve kako bi vaša nekretnina pronašla pravog kupca ili zakupca, koristeći najnovije alate i strategije za maksimalnu vidljivost vašeg oglasa.

Objavite oglas besplatno

Šta korisnici kažu o nama?

Prodaja mog stana preko Estitora bila je laka i brza. Sve je prošlo bez ikakvih komplikacija. Bez sumnje preporučujem Estitor za sve vaše potrebe u vezi sa nekretninama.

Aleksandar Božović
Aleksandar Božović Crna Gora

Koristila sam mnoge sajtove za nekretnine, ali Estitor se istakao svojom jednostavnošću i dobrom korisničkom podrškom. Toplo preporučujem!

Vesna Pejović
Vesna Pejović Crna Gora

Najbolji sajt za nekretnine u Crnoj Gori. Pregledan, brz, moderan, sa ogromnom ponudom nekretnina. Jednostavno nemam zamjerke.

Dušan Golović
Dušan Golović Crna Gora

U potrazi za novim stanom, Estitor je bio moj prvi i pravi izbor. Lako pretraživanje i puno informacija mi je olakšalo donošenje odluke.

Gorana Mišković
Gorana Mišković Crna Gora

Koristeći Estitor prilikom kupnje stana, bio sam iznenađen jednostavnošću i efikasnošću njihove platforme. Filteri za pretraživanje učinili su cijeli proces mnogo lakšim, a ponude su bile baš po mjeri.

Andrija Popović
Andrija Popović Hrvatska

Dok sam tražila kuću na primorju, naišla sam na Estitor. Portal je brz, pregledan i nudi odličan izbor nekretnina. Posebno cijenim profesionalan i brz odgovor na sve moje zahtjeve i pitanja kao korisnik portala.

Milijana Krstajić
Milijana Krstajić Crna Gora

Kada sam bio u fazi kupovine kuće, filteri za pretragu na sajtu su me potpuno oduševili. Zahvaljujući njima, pronašao sam nekretninu koja je bila moj 'perfect match', za vrlo kratko vrijeme.

Petar Protić
Petar Protić Srbija

Brza pretraga

Nekretnine Crna Gora 33886

Nekretnine Srbija 12519