Kuće na prodaju Crna Gora — Pronađeno 4,889 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Kuće na prodaju Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja kuća

Prodaja, kuća, 1060m2, Kuljače, Budva

Kuljače, Budva, Crna Gora
Brano Popovic
dodato: 31-05-2022 Ref: 53758
Kuća Prodaja Povoljno Premium

Urbanizovani plac povrsine 2200m2 se nalazi i mjestu Kuljače na oko 1800m udaljenosti od plaže. Na placu se nalaze četiri ugrubo izgrađene turističke vile sa garažama i bazenima. Dvospratne vile stambenih površina po 265m2, uknjižene i spremne za zanatske radove. Vile imaju oko 400-500m2 zemljišta, garaže od po 50-70m2 i bazene dimenzija 10 x 4m. Za svaki objekat postoji ovjeren glavni projekat od ministarstva turizma, građevinske dozvole i dokaz o plaćenim komunalijama. Postoji mogućnost kupovine celog kompleksa od četiri vile, mogućnost kupovine dvije vile (jedna iznad druge), kao i pojedinačno kupovina svake vile. Navedena cijena je za kompletni investicioni projekat. Moguća je kompenzacija ili odloženo plaćanje.

Katalog možete pogledati na sledeći link: https://drive.google.com/file/d/1Gn-zOX3vJtvvh2PNztteuEy8MZ-4yXNu/view?usp=sharing

Cijena 1,200,000€
Kvadratura estitor-area 1060m2
Adresa
Kuljače

Prodaja, kuća, 200m2, Glavica, Danilovgrad

Glavica, Danilovgrad, Crna Gora
Lazar Kontic
dodato: 16-04-2022 Ref: 46541
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Na prodaju prelijepa kuca, Danilovgrad, Glavica bb, preko puta hrama u izgradnji, na 400 m od centra grada. . Prizemlje 110 m2 + potkrovlje 90 m2, sve extra sredjeno, klimatizovano, centralno grijanje sprovedeno na oba sprata. Dvorište 640 m2, ogradjeno, kultivisano, sa pomoćnim objektom od 20 m2.

Cijena 92,000€
Kvadratura estitor-area 200m2
Broj soba
5+

Prodaja, kuća, 360m2, Zelenika, Podgorica

Zelenika, Podgorica, Crna Gora
Milan Pavličić
dodato: 08-09-2022 Ref: 73558
Kuća Prodaja Premium

Lokacija

Kuća se nalazi u ulici Zetskih vladara u Zelenici, ulica koja ide uz glavnu magistralu. Ova lokacija nudi brojne pogodnosti poput brzog pristupa centru grada ali i povoljna pozicija za izdavanje i trgovinu usled velikog prometa. U slične svrhe se ova kuća i koristila obzirom da su dvije jedinice na spratu potpuno zasebne pa se jedna može izdavati a prizemni dio je u sivoj fazi pa se može koristiti kao radionica ili takodje izdavati za potrebe magacina.

Enterijer i dizajn

Kuća je površine nekih 360m2 podijeljenih na 3 nivoa. Plac je površine 615m2 i na njemu se pored kuće nalazi manji pomoćni objekat površine nekih 30m2. Kuća je kao što je navedeno u prizemlju u sivoj fazi a druga dva nivoa su u potpunosti sredjena i renovirana. Spolja je nedavno stavljena demit fasada, nova je bravarija i vrlo je lijepo očuvana. Kroz čitavu kuću je sprovedeno centralno grijanje koje se reguliše iz manje prostorije na prizemlju. Sa prednje strane je širok ulaz pa je omogućen pristup i većim kamionom.

Predat je zahtjev za legalizaciju i ti predviđeni troškovi su uticali na formiranje ove cijene.

Po našem mišljenju veoma povoljna cijena za nekretninu koja se dobija. Idealno za porodičan život a pruža i brojne mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa ili rentiranje.

Uslovi prodaje

Kuća se prodaje za gotovinu. Ukoliko Vam se svidjela ova ponuda kontaktirajte nas za više informacija.

Cijena 235,000€
Kvadratura estitor-area 360m2
Broj soba
4

Prodaja, kuća, 237m2, Tološi, Podgorica

Tološi, Podgorica, Crna Gora
Time Savers Realty and Consulting
dodato: 29-07-2022 Ref: 65222
Kuća Prodaja Na Upit Premium

Pozivamo sve INVESTITORE!

Naš najnoviji oglas je fantastična prilika za posjedovanje porodične kuće sa tri (3) spavaće sobe, dva (2) kupatila u poželjnom naselju Tološi u Podgorici, po veoma atraktivnoj cijeni.

Kuća od 237m2 se nalazi na 796m2 zemljišta sa brojnim voćkama, maslinama, grožđem i uređenim dvorištem sa punim zidom, kapijom i popločanim prilazom. Kuća ima tri prostrane spavaće sobe u prizemlju, kao i dva puna kupatila, veliki dnevni boravak i otvorenu kuhinju. Kuhinja ima ostavu kao i izlaz u dvorište. U prizemlju nije potrebno renoviranje i može se odmah useliti.

Potkrovlje je 109m2 i u nedovršeno stanje, jer ga vlasnik koristi kao radionicu za preradu voća, maslina i povrća na imanju u domaće proizvode. Ovaj gornji nivo ima velike prozore i dvije velike terase. Gornji nivo bi se mogao pretvoriti u dodatni stambeni prostor i ponuditi još tri (3) spavaće sobe i dva (2) kupatila. Ima zasebno spoljno stepenište koje bi takođe moglo olakšati njegovo potpuno pretvaranje u drugu zasebnu jedinicu. Ovo nudi veliki potencijal za iznajmljivanje, ali i mogućnost zakonskog razdvajanja dvije jedinice, i prodati ih pojedinačno.

Imanje ima popločani prilaz dužine 40m koji vodi od glavnog puta do velikog zida i kapije koja obezbeđuje imanje. Cijeli prilaz je dio parcele i pripada vlasniku. Trenutno je moguće parkirati do četiri (4) vozila na imanju.

Cijena ove nekretnine je samo 130.000 €, odnosno 548 €/m2. Ova cijena ne uzima u obzir 796m2 zemljišta na parceli, što ovo čini odličnom investicijom u Tološima. Vlasnik je spreman da prihvati i kompenzaciju u vidu lijepog stana u Podgorici.

Da biste zakazali termin, pozovite nas na +382 67 999 935. Za međunarodne klijente, dostupni smo na WhatsApp-u preko istog broja.

*ZA VIŠE INFORMACIJA I VIDEO MATERIJALA POSJETITE NAŠ SAJT*

Cijena 130,000€
Kvadratura estitor-area 237m2
Broj soba
3

Prodaja, kuća, 180m2, Golubovci, Podgorica

Golubovci, Podgorica, Crna Gora
Time Savers Realty and Consulting
dodato: 20-06-2022 Ref: 59286
Kuća Prodaja Premium

Prelijepa kuća sa 4 spavaće sobe, 2 kupatila u Golubovcima je definicija ključ u ruke! Kuća od 180m2 je prelijepo završena, sa dobro održavanom parcelom od 1.600m2 koja je prepuna karakteristika. Bilo nam je očigledno kada smo uzeli ovaj listing da je ova nekretnina jedinstvena po ovoj cijeni i na ovoj lokaciji.

Kuća je podeljena na dva dijela, pri čemu je gornji dio glavni, dnevni boravak sa prostranim dnevnim boravkom koji izlazi na veliku terasu. Sadašnji vlasnici ove kuće su prvobitni vlasnici i graditelji. Otišli ​​su sa dnevnom sobom, trpezarijom i kuhinjom otvorenog koncepta u američkom stilu, i to odlično funkcioniše. Na spratu se takođe nalazi potpuno kupatilo i dvije velike spavaće sobe – svaka sa svojim velikim prozorima koji gledaju na različite djelove parcele.

Donji nivo kuće je izgrađen kao zaseban stan sa dvije velike spavaće sobe, kompletnim kupatilom i kuhinjom. U garažu se ulazi kroz predsoblje donjeg stana, kao i unutrašnji pristup u dvorište. Velika garaža je netipična za ovo područje i ima automatska garažna vrata!

Dok je unutrašnjost ove kuće fantastična, spolja je mjesto gdje ovo imanje zaista sija. Pedantna pažnja na detaljima i rad koji je uložen u stvaranje tako spokojnog okruženja nije prošao nezapaženo. Cijelo imanje ima sistem za navodnjavanje sa bunarom dubine 5,5m. Imanje je okruženo prelijepim drvećem, žbunjem, cvijećem i ima mali vještački ribnjak. Imanje je u potpunosti ograđeno zidovima i automatskom ulaznom kapijom, međutim postoji još jedan veliki dio parcele koji je u potpunosti ograđen visokokvalitetnom ogradom jer ga vlasnici koriste kao trčanje za pse. U dvorištu se nalazi brojna drveća i žbunje koje pružaju dovoljno hlada, kao i duga linija vinove loze koja već daje plodove. Sa strane kuće nalazi se otvorena kamena kuhinja, što je čini savršenim mjestom za ugošćavanje porodice i prijatelja napolju u tim lijepim ljetnjim danima.

Po cijeni od 150.000€, ova nekretnina dolazi po cijeni od 833€/m2, a to ne uključuje zemljište!

Vlasnici ove nekretnine otvoreni su za pregovore o kupovini kuće i imanja na oko 500m2 u Herceg Novom ili Igalu ukoliko se za to ukaže prilika.

Imanje je u potpunosti legalizovana i spremno za prodaju danas.

*ZA VIŠE INFORMACIJA I VIDEO MATERIJALA POSJETITE NAŠ SAJT.*

Cijena 149,999€
Kvadratura estitor-area 180m2
Broj soba
4

Prodaja, kuća, 150m2, Zeleni Pojas, Bar

Zeleni Pojas, Bar, Crna Gora
Alina Bujisic
dodato: 24-09-2022 Ref: 78073
Kuća Prodaja

Ukupna površina 150 m2. Kuća je okružena čempresima i borovima.

Udaljenost do plaže 400 metara

U prizemlju vile nalazi se: sala sa kaminom u kombinaciji sa kuhinjom, hodnik, kupatilo sa tuš kabinom, ostava (slagaonica). Sa prozora hodnika i kuhinje izlazi se na otvorenu terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na more i planine.

Stepenište vodi na sprat gde se nalaze 3 udobne dnevne sobe sa terasama (pogled na more) i kupatilo. Na podu soba je parket, svuda su postavljeni klima uređaji. Sva unutrašnja vrata su od punog drveta.

Na placu od 350 m2 nalazi se bazen i parking.

Cijena 230,000€
Kvadratura estitor-area 150m2
Udaljenost...
400

Prodaja, kuća, 288m2, Petrovac

Petrovac, Crna Gora
Alina Bujisic
dodato: 24-09-2022 Ref: 78065
Kuća Prodaja Na Upit

Karakteristike:

- Lokacija Petrovac

- Površina 288 m2

- Velika parcela 950 m2

- Bazen

- prostor za roštilj.

- Do mora 400 metara

- Pogled na more

- Mirna lokacija

Izgled:

Prizemlje: 1 studio, apartman sa 2 spavaće sobe (u jednoj spavaćoj sobi bračni krevet, druga spavaća soba za jednu osobu, apartman sa 2 spavaće sobe sa velikim krevetima, kuhinja, kupatila.

1. sprat je istog rasporeda kao i prizemlje

2. sprat: dnevni boravak sa kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupatilo.

Velike terase.

Savršeno za život i poslovanje!

Čista dokumenta, legalna kuća!

Cijena 1,000,000€
Kvadratura estitor-area 288m2
Udaljenost...
400

Prodaja, kuća, 86m2, Dobre Vode, Bar

Dobre Vode, Bar, Crna Gora
Alina Bujisic
dodato: 24-09-2022 Ref: 78048
Kuća Prodaja

Kuća s autentičnim kamenim elementima u neposrednoj blizini mora.

Površina kuće: 86 m2

Površina placa: 229 m2

Bazen

Topli pod

3.linija od mora

od hotela Kalamper 200 metara

Opremljen je rekreacijskim dijelom sa bazenom i ležaljkama.

Grijanje: kamin, podno grijanje, klima uređaji.

Raspored: hodnik, 2 spavaće sobe, kuhinja, dnevni boravak, wc.

Izvrsna lokacija: 3 minute hoda do hotela Kalamper.

Do mora: 300 m.

Kuća se prodaje namještena i useljiva.

Čisti papire, ne treba legalizacija.

Cijena 150,000€
Kvadratura estitor-area 86m2

Prodaja, kuća, 274m2, Donji Štoj, Ulcinj

Donji Štoj, Ulcinj, Crna Gora
Husein Hoxhiq
dodato: 24-09-2022 Ref: 78039
Kuća Prodaja Na Upit

Na prodaju kuca od 274m2 + garaza sa magazinom.
Kuca je udaljena 50m od magistralnog puta
Kuca ima velike terase i bastu sa svim voćem.
Za vise informacije kontaktirati.

Cijena 230,000€
Kvadratura estitor-area 274m2
Broj soba
4

Prodaja, kuća, 60m2, Morinj, Kotor

Morinj, Kotor, Crna Gora
Nekretnine Ciro
dodato: 24-09-2022 Ref: 78042
Kuća Prodaja

Prodaje se kamena kuca za potpunu adaptaciju u Morinju

Kuca p58m2 s42m2 p43m2 plac 207 m2

dobijeni ut uslovi za adaptaciju

Vlasnistvo 1/1Cijena 120.000 evra

Cijena 120,000€
Kvadratura estitor-area 60m2

Prodaja, kuća, 320m2, Bijela, Herceg Novi

Bijela, Herceg Novi, Crna Gora
Nekretnine Ciro
dodato: 24-09-2022 Ref: 78046
Kuća Prodaja

Bijela Prodaje se kuca 320m2 st prostora plac 590m2.Kuca p+s+p,solarno grijanje idelana za izdavanje i sl Kuca se nalazi na 50 metara od mora pogled na more Papiri vlasnistva 1/1Kuci je potrebna unutrasnja adaptacija Cena 320.000 uz dogovor.

Cijena 320,000€
Kvadratura estitor-area 320m2

Prodaja, kuća, 200m2, Risan, Kotor

Risan, Kotor, Crna Gora
Nekretnine Ciro
dodato: 24-09-2022 Ref: 78010
Kuća Prodaja

Risan Crna Gora

Prodaje se kuca 200m2 plac 526m2 u Risnu pogled na more

Kuca se nalazi u dobrom stanju s+p .struktura kuce dvije spavace sobe dnevnu,kuhinu,toalet.Potkrovlje nije izgradjeno.U dvoristu ima let ja kuhinja sa toaletom i posebno Letnjikovac ima svoje parking mesto .

U blizini kuce su skola bolnica vrtic prodavnice novi hotel sa 5 * itd

Vlasnistvo 1/1

Cena 320.000 uz dogovor

Cijena 320,000€
Kvadratura estitor-area 200m2
Broj soba
2

Prodaja, kuća, 300m2, Farmaci, Podgorica

Farmaci, Podgorica, Crna Gora
City Properties
dodato: 24-09-2022 Ref: 78018
Kuća Prodaja

PRODAJE SE KUĆA, FARMACI 300m2+

Farmaci, mirno mjesto nadomak Podgorice, svega 5km udaljeno od centra grada, nudi idelanu priliku za miran i porodičan život, van gradske buke i gužvi.

Prodaje se kuća površine 300m2 + , koja je izgradjena na parceli površine od preko 2.500m2.

Riječ je o kultivisanom placu sa voćnjakom 🍐🍏, vinogradom🍇 i baštom 🌳. Potpuno je ogradjen, sto garantuje privatnost.

Posjeduje odličnu putnu mrežu, blizu je zaobilaznica koja vodi put primorja, kao i put za Cetinje.

U blizini je OŠ ,,Vlado Milić", vrtić i supermarketi Voli i Laković.

Posjeduje dva vodosnadbjevanja. (gradska kao i bunarska)

Cijena 210,000€
Kvadratura estitor-area 300m2
Broj soba
5+

Prodaja, kuća, 160m2, Krašići, Tivat

Krašići, Tivat, Crna Gora
PROperty Montenegro
dodato: 24-09-2022 Ref: 78017
Kuća Prodaja Na Upit

Hitna prodaja!
Kuća u Krašićima na drugoj liniji od mora.
Trospratna kuća površine 160m2.
U prizemlju se nalazi garaža, sa električnim kapijama.
Na drugom spratu se nalazi stan sa odvojenom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom, kuhinjom.
Ukupna površina je 37m2 + 16m2 terasa sa prekrasnim panoramskim pogledom na zaliv.
Pod džem i 4. sprat imaju istu strukturu i kvadraturu.
Gradska voda, kanalizacija.
Dvorište nije veliko, sa zadnje strane kuće nalazi se roštilj i prostor za rekreaciju.
Kuća je zalemljena sa susednom, ima jednog vlasnika i potpuno čista dokumenta!
Uz malo renoviranje, objekat može doneti u letnjoj sezoni 35.000€ (minimum), ovo je 16-20% godišnje!!!

Cijena 190,000€
Kvadratura estitor-area 160m2
Udaljenost...
200

Prodaja, kuća, 200m2, Donji Kokoti, Podgorica

Donji Kokoti, Podgorica, Crna Gora
Centar Nekretnine
dodato: 24-09-2022 Ref: 77950
Kuća Prodaja
Prodaje se odlicna, prostrana kuca u Donjim Kokotima sa velikim, lijepim dvoristem u sklopu kojeg je i ljetnjikovac i natkriveni parking. Kuca je povrsine 200m2, sastoji se od podruma, prizemlja, sprata i potkrovlja, strukture je cetvorosobnog stana, ima ugrađeno centralno grijanje, klimatizaciju i svaka prostorija ima izlaz na terasu. Plac je ograđen, ukupne povrsine 1760m2, sa oko 80 vocki i 150 loza.
Cijena Na upit
Kvadratura estitor-area 200m2
Broj soba
4

Prodaja, kuća, 133m2, Masline, Podgorica

Masline, Podgorica, Crna Gora
Nemanja Minić
dodato: 24-09-2022 Ref: 77947
Kuća Prodaja

Kuća, 133m2, Masline – PRODAJA

Prodaje se trosobna kuća u Malinama, površine 133m2 sa placem 500m2.

Kuća na imanju nema dozvolu. Plac je 1/1 na ime vlasnika.

Plac i kuća se nalaze blizu auto otpada Ivanović.

ID nekretnine KU26

Miloš Popović

Kvadrat nekretnine

06*/****-***

[email protected]

Cijena 100,000€
Kvadratura estitor-area 133m2
Broj soba
3

Prodaja, kuća, 815m2, Kumbor, Herceg Novi

Kumbor, Herceg Novi, Crna Gora
Rivijera Nekretnine
dodato: 24-09-2022 Ref: 77934
Kuća Prodaja

Zemljista sa starom kucom za adaptaciju Kumbor. Povrsina kuce 50 m2 + 16 m2 pomocni objekat. Povrsina zemljista oko objekta 815 m2. Panoramski pogled na more. Udaljenost od mora 600 metara, do Herceg Novog 4.5km. Cijena 180.000 eura

Cijena 180,000€
Kvadratura estitor-area 815m2

Prodaja, kuća, 230m2, Centar, Nikšić

Centar, Nikšić, Crna Gora
Tamara B
dodato: 24-09-2022 Ref: 77918
Kuća Prodaja Na Upit

Kuća iznosi 230 kvadrata sa garažom, udaljena 900 metara od hotela Onogošt u Nikšiću u blizini stadiona.

Preko puta kuće je veliki parking za minimum 4 vozila i zelenilom

Prvi sprat: dnevna sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, veliko kupatilo i terasa 26 kvadrata.

Drugi: 2 sobe, hodnik + apartman koji ima svoj mali hodnik, kupatilo i zasebnu terasu. Terasa za ove 2 sobe je cijelom dužinom.

Gore je ploča za 100 kvadrata potkrovlja.

Kuća je legalizovana, 1/1 vlasnistvo

Što se tiče gradnje: Kuća je zidana betonskim blokom, a kompletna kuća (vanjski zidovi) je obzidana opekom. Između zidova je urađena stiroporna izolacija. Preko bloka sa vanjske strane je rađen: špric, greza, ravna karta, mrežica sa ljepilom, demit fasada. Sa unutrašnje strane preko obzidane opeke: špric, greza, ravna karta. Na balkonima je hidroizolacija, a parketi su hrastovi.

Betonska ploča je i iznad drugog sprata. Ploče su armirane u dvije zone. Kuća ima dvije septičke: jednu veliku za prizemlje i jednu za sprat. Dimnjak je namijenjen i za kotao za parno grijanje sa mogućnošću montiranja istog u garaži ili u kući, po želji. Staza koja vodi do garaže je armirana i ukopana u zemlju pola metra (napunjena kamenom), bezbjedna i za najveći kamion.

Zadnja cijena istaknuta*

Cijena 150,000€
Kvadratura estitor-area 230m2
Broj soba
3

Estitor ponuda za izdavanje kuća: Izdavanje kuća . Pronađite na estitor.com sve kuće . Petraga za pojmovima kuće izdavanje je na jednom mjestu. Potražite kuću blizu mora, kuću na obali mora, izdavanje kuća u svim djelovima grada .

Pronađite nekretnine u komšiluku - Crna Gora
Budva

145 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Tivat

212 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Bar

113 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica Okoli...

11 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Rožaje

2 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Danilovgrad

43 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Pljevlja
Prodaja kuća Rožaje
Prodaja kuća Šavnik
Prodaja kuća Budva
Prodaja kuća Tivat
Prodaja kuća Žabljak
Prodaja kuća Bijelo Polje
Prodaja kuća Kotor
Prodaja kuća Plužine
Prodaja kuća Podgorica
Prodaja kuća Mojkovac
Prodaja kuća Berane
Prodaja kuća Andrijevica
Prodaja kuća Kolašin
Prodaja kuća Podgorica Okolina
Prodaja kuća Bar
Prodaja kuća Plav
Prodaja kuća Ulcinj
Prodaja kuća Nikšić
Prodaja kuća Danilovgrad
Prodaja kuća Petrovac
Prodaja kuća Cetinje
Prodaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova
Prodaja stanova Pljevlja
Prodaja stanova Rožaje
Prodaja stanova Šavnik
Prodaja stanova Budva
Prodaja stanova Tivat
Prodaja stanova Žabljak
Prodaja stanova Bijelo Polje
Prodaja stanova Kotor
Prodaja stanova Plužine
Prodaja stanova Podgorica
Prodaja stanova Mojkovac
Prodaja stanova Berane
Prodaja stanova Andrijevica
Prodaja stanova Kolašin
Prodaja stanova Podgorica Okolina
Prodaja stanova Bar
Prodaja stanova Plav
Prodaja stanova Ulcinj
Prodaja stanova Nikšić
Prodaja stanova Danilovgrad
Prodaja stanova Petrovac
Prodaja stanova Cetinje
Prodaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Pljevlja
Izdavanje kuća Rožaje
Izdavanje kuća Šavnik
Izdavanje kuća Budva
Izdavanje kuća Tivat
Izdavanje kuća Žabljak
Izdavanje kuća Bijelo Polje
Izdavanje kuća Kotor
Izdavanje kuća Plužine
Izdavanje kuća Podgorica
Izdavanje kuća Mojkovac
Izdavanje kuća Berane
Izdavanje kuća Andrijevica
Izdavanje kuća Kolašin
Izdavanje kuća Podgorica Okolina
Izdavanje kuća Bar
Izdavanje kuća Plav
Izdavanje kuća Ulcinj
Izdavanje kuća Nikšić
Izdavanje kuća Danilovgrad
Izdavanje kuća Petrovac
Izdavanje kuća Cetinje
Izdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Pljevlja
Izdavanje stanova Rožaje
Izdavanje stanova Šavnik
Izdavanje stanova Budva
Izdavanje stanova Tivat
Izdavanje stanova Žabljak
Izdavanje stanova Bijelo Polje
Izdavanje stanova Kotor
Izdavanje stanova Plužine
Izdavanje stanova Podgorica
Izdavanje stanova Mojkovac
Izdavanje stanova Berane
Izdavanje stanova Andrijevica
Izdavanje stanova Kolašin
Izdavanje stanova Podgorica Okolina
Izdavanje stanova Bar
Izdavanje stanova Plav
Izdavanje stanova Ulcinj
Izdavanje stanova Nikšić
Izdavanje stanova Danilovgrad
Izdavanje stanova Petrovac
Izdavanje stanova Cetinje
Izdavanje stanova Herceg Novi