FAQ | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?
 • Kako da postavim oglas?

  Ako želite da objavite svoj oglas prethodno se morate registrovati tako što ćete označiti polje “Registracija”. Za svaki sledeći ulazak na portal dovoljno je da se ulogujete pritiskom na dugme “Uloguj se”. Sledeći korak je da označite polje „Postavi oglas“. Otvoriće se prozor „Moji oglasi“. Označite polje „Oglasite nekretninu“. Popunite podatke (obavezni podaci su označeni). Prilikom unošenja oglasa u polju „Naziv nekretnine“ upišite tip nekretnine i naziv naselja. Npr: Stan na Zabjelo, Kuća u Bečićima, plac u Podgorici.... U polju „Opis nekretnine“ napisati ostale karakteristike koje osim gore navedenih detaljnije opisuju nekretninu (preporučijemo da stavite adresu da bi se na oglasu pojavila mapa sa lokacijom). Označite polje „Sačuvaj“. Uskoro ćete dobiti poruku na Vašu e-mail adresu.

 • Da li su oglašavanja besplatna i za koliko oglasa?

  Oglasi su besplatni. Za fizička i pravna lica nije limitiran broj oglasa.

 • Koliko traje oglas?

  90 dana

 • Kako da izmijenim oglas?

  Ako želite da izmijenite oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da izmijenite i označite „olovku“ s desne strame. Izmijenite oglas i označite polje „Sačuvaj“.

 • Kako da izbrišem oglas?

  Ako želite da izmijenite oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da izmijenite i označite znak za brisanje s desne strane. Pokazaće Vam se pitanje da li želite da li želite da obrišete ovaj oglas. Označite odgovor.

 • Kako da pauziram oglas?

  Ako želite da pauzirate oglas, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Moji oglasi“. Pronađite oglas koji želite da pauzirate i označite znak za pauzu s desne strane. Pokazaće Vam se pitanje da li želite da li želite da pauzirate ovaj oglas. Označite odgovor.

 • Gdje mogu da vidim statistiku pregleda mojih oglasa?

  Ako želite da pogledate statistiku, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Izvještaji“.

 • Kako da sačuvam omiljene oglase?

  Ako želite da sačuvate omiljene oglase označite „srce“ u desnom gornjem uglu fotografije oglasa. Sačuvane oglase kasnije možete pažljivije pogledati tako što ćete označiti isti znak na naslovnoj strani portala u gornjem desnom uglu.

 • Kako da znam da je istekao moj depozit za istaknute oglase?

  Ako želite da pogledate stanje na računu, označite polje „Postavi oglas“. Zatim označite polje „Izvještaji“. U desnom gornjem uglu u polju „Balans“ prikazaće se saldo Vašeg računa. Kad Vam se isprazni račun dobićete upozorenje na Vašu e-mail adresu.

 • Kako da se prijavim ili odjavim za primanje obavještenja na svoju e-mail adresu?

  Na dnu naslovne strane postoji polje za primanje najzanimljivijih novosti sa tržišta nekretnina. Unesite Vašu e-mail adresu i označite polje „Obavijesti me“.

 • Da li su oglašavanja besplatna i koliko oglasa?

  Možete da imate neograničen broj oglasa. Duplirani oglasi nisu dozvoljeni.

Kontaktirajte sa nama

Trudimo se da obezbijedimo lak pristup svim informacijama, ali na neka pitanja treba odgovoriti detaljnije ili sam odgovor nije toliko lako sumirati. Ukoliko niste dobili odgovor na svoje pitanje, pišite nam na mejl, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati odgovor.