Izdavanje stanova Kotor Crna Gora | Estitor.com
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Izdavanje stanova Kotor Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Izdavanje stanova Kotor

Izdavanje, stan, 120m2, Kotor

Kotor, Crna Gora dodato: 04-08-2021 Ref: 14126
Stan Izdavanje
Izdaje se četvorosoban dupleks površine 120 m2  smjesten u centru istorijskog Starog grada Kotora, samo nekoliko koraka od većine istorijskih znamenitosti i 150 m od mora. 
Ovaj apartman sadrži 4 spavaće sobe, dvije dnevne sobe sa TV-om, dvije opremljene kuhinje i dva  kupatila sa tušem.Najbliži aerodrom je u Tivtu udaljen 7 km od objekta, dok do aerodroma u  Dubrovniku ima 60 km. Aerodrom u Podgorici udaljen je 90 km. Agent: Milena Brankovic                +382 69/671-366
Cijena 800€
Kvadratura estitor-area 120m2
Broj soba
4

Izdavanje, stan, 90m2, Kotor

Kotor, Crna Gora dodato: 04-08-2021 Ref: 14123
Stan Izdavanje
Dupleks površine 89m2 na prodaju u Starom gradu Kotoru. Potpuno renoviran po najvišim konzervatorskim standardima. Krov je potpuno nov, uz upotrebu svih elemenata stare građe. Prema premjeru donja etaža ima 47 kvadrata, upisano je 45 u LN. Gornja etažaima 43 kvadrata, od kojih je 23 predato za legalizaciju i elaborat je ovjeren i ušao je u proceduru kod urbanizma. Sa pripadajućim kosinama, stan ima 90 kvadrata. Zgrada se nalazi kod sjevernog ulaza sa pogledom na jedini park u Starom gradu, kao i na zvonik najstarije katedrale u Kotoru, Blažene Ozane. Šest osunčanih prozora sa kojih se pruza pogled na najmirniji trg u Starom gradu. Ovaj stan je opremljen najsavremenijom ugradnom tehnikom, Daikin sistemom za grijanje i hlađenje, najkvalitetnijom keramikom i sanitarijama, dok su sav namještaj i kuhinja ručno rađeni po mjeri. Stan se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe i dva kupatila. Sve troškove komunalija u toku rente će snositi i plaćati vlasnik stana.
Cijena 1,000€
Kvadratura estitor-area 90m2
Broj soba
3

Izdavanje, stan, 105m2, Sveti Stasije, Kotor

Sveti Stasije, Kotor, Crna Gora dodato: 26-12-2021 Ref: 26881
Stan Izdavanje

Kotor, Sveti Stasije – three-bedroom apartment with the sea view

Living area: 105m2

Bedrooms: 3

Bathrooms: 2

From the sea: 700m

Three-bedroom fully furnished apartment is situated in Sveti Stasije near Kotor, has all necessary for comfortable living.

The apartment consists of three bedrooms, large living room and dining area, fully equipped kitchen, terrace with its furniture and two bathrooms. There are pharmacy, school, market, hospital in the walking distance, restaurants and cafes are about 900 meters away. Distance to the sea is 700m.

Cijena 800€
Kvadratura estitor-area 105m2
Broj soba
3

Najveća ponuda za izdavanje stanova: Izdavanje stanova Kotor. Pronađite na estitor.com sve stanove Kotor. Petraga za pojmovima Izdavanje stan ili izdavanje stanova Kotor je na jednom mjestu. Potražite stan blizu centra, stan blizu škole, izdavanje stanova u svim djelovima grada Kotor. Ukoliko ne pronađete ono što vam odgovara u trenutnoj ponudi pišite nam. Mi smo uspjeli da nađemo ponudu koja je u skladu sa vašim zahtjevima!

Pronađite nekretnine u komšiluku - Kotor , Crna Gora
Nikšić

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Tivat

10 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica

443 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Danilovgrad

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Budva

19 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Bar

27 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga