Izdavanje kuća Žabljak Crna Gora | Estitor.com
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Izdavanje kuća Žabljak Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Izdavanje kuća Žabljak

Izdavanje, kuća, 50m2, Kovačka Dolina, Žabljak

Kovačka Dolina, Žabljak, Crna Gora dodato: 12-04-2022 Ref: 45992
Kuća Izdavanje

Green top apartments su drvene kuce napravljene od prirodnog materijala i namijenjene iskljucivo za odmor na planini. U svojoj ponudi imamo 4 drvene kuce i svaka kuca sadrzi: u prizemlju dnevni boravak ,trpezariju, kuhinju,kupatilo i terasu sa pogledom na Durmitor, dok se na spratu nalazi spavaca soba sa 1 francuskim krevetom i 2 singl kreveta. Bebi krevet je raspoloziv . Idealna je za boravak 5 odraslih osoba ili 4 odrasle i 1 dijete. U kuci nije dozvoljeno pusenje . Takodje nisu dozvoljeni kucni ljubimci. Nalazimo se nepuna 2 km od centra Zabljaka, mjesto Kovacka dolina. Sa ovog mjesta se pruza pogled na cijeli Durmitor.

Cijena 80€
Kvadratura estitor-area 50m2
Broj soba
1

Izdavanje, kuća, 150m2, Uskoci, Žabljak

Uskoci, Žabljak, Crna Gora dodato: 05-04-2022 Ref: 45016
Kuća Izdavanje Povoljno

Kuća se nalazi udaljena 3,5km od centra grada., selo Palež. Do same kuće postoji asfaltni put. Kuća se nalazi na placu oko 3000m, i idealna je za porodični odmor. Kuća ima prostranu trpezariju sa kuhinjom i dnevnim boravkom u prizemlju. Na spratu se nalaze 3 spavaće sobe.Lijep pogled na masiv Durmitora. U neposrednoj blizi kuće se nalazi četinarska šuma, i izvor vode za piće. U periodu od Jula do Avgusta je idealno vrijeme za duže šetnje i branje šumskih plodova.

Područije Žabljaka nudi prelijepe pejsaže i mjesta koje morate da obiđete. Nezaobilazna jezera, tkz gorske oči, počev od Crnog jezera, Ribljeg jezera, Vražijeg jezera, Pošćenskog jezera, Škrčkog jezera.......Kanjon Tare sa neopisivom ljepotom mosta na Tari i pogledom na najveći kanjon u Evropi sa mjesta Ćurovac. Izlazak sa žičarom na Savin Vrh i izvor Savina voda.

Adrenaliski zip lajn koji se nalazi kod mosta na Tari i pješačke rute po markiranim stazama na masiv Durmitora, a naročito izlazak na Bobotov kuk, najveći vrh Durmitora 2523m.

U svakom slučaju za svakog ima nešto interesantno i atraktivno. Cijena je 30e dnevno i može se iznajmiti najmanje 3 dana.

Dobro došli i uživajte.

Kategorija: Nekretnine

Grupa oglasa: Kuće

Cijena 30€
Kvadratura estitor-area 150m2
Broj soba
3

Estitor ponuda za izdavanje kuća: Izdavanje kuća Zabljak. Pronađite na estitor.com sve kuće Zabljak. Petraga za pojmovima kuće Zabljak izdavanje je na jednom mjestu. Potražite kuću blizu mora, kuću na obali mora, izdavanje kuća u svim djelovima grada Zabljak.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Žabljak , Crna Gora
Ulcinj

2 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Budva

3 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Cetinje

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica

56 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Danilovgrad

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Kolašin

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga