Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar

Centar, Bar, Crna Gora

226,240 €
Novogradnja
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Prodaja, dvosoban stan, 113m2, Centar, Bar
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
  • Image 7
  • Image 8
  • Image 9
  • Image 10
  • Image 11

Opis

Luksuzni Dvosoban Stan 113.12 m² – Novi stambeni kompleks, Bar

Lokacija: Centar Bara, 85000 Bar, Montenegro

Površina: 113.12 m²

Sprat: I

Spavaće sobe: 2

Kupatila: 1Toalet : 1Terasa: 1

Status: Izgradnja u toku, useljenje planirano za 31.12.2025.

Opis Stana

Stan se prostire na 113,12 m²i odlikuje se izuzetno funkcionalnim rasporedom. Prostrana dnevna soba pruža prelijep pogled na okolna brda i planine, stvarajući mirnu i opuštajuću atmosferu. Stan je orijentisan ka sjeveru, što tokom ljetnjih mjeseci omogućava prijatnu hladovinu tokom većeg dijela dana, stvarajući savršeno utočište od visokih temperatura.

Raspored prostorija je pažljivo planiran kako bi se maksimalno iskoristio prostor, uz očuvanje visokog nivoa komfora. Dvije spavaće sobe omogućavaju dovoljno prostora za porodičan život, dok moderno kupatilo i dodatni toalet pružaju dodatnu pogodnost. Prostrana terasa savršena je za uživanje u svježem vazduhu i pogledu na prirodne ljepote Bara.

Stambeni kompleks

Stambeni kompleks predstavlja novu, modernu poslovno-stambenu zgradu koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji u samom centru Bara. Smještena u neposrednoj blizini Zelene pijace, ova zgrada pruža savršenu harmoniju između urbanog života i komfora. Idealno je utočište za sve koji teže spoju prijatnog životnog prostora i praktične poslovne lokacije.

Zgrada će imati 11 spratova, sa ukupno 160 pažljivo osmišljenih stanova, raspoređenih u različitim strukturama, od 10 do 15 stanova po spratu. Pri gradnji se koriste samo najkvalitetniji materijali, što garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost, u skladu sa najvišim standardima moderne arhitekture.

Planirano je da zgrada bude useljiva do 31. decembra 2025. godine, što budućim stanarima daje dovoljno vremena da se pripreme za preseljenje u ovaj prelijepi prostor.

Sadržaji i Prednosti

Pri samom ulazu u zgradu nalazi se elegantna recepcija, koja će raditi 24 sata dnevno, pružajući stanarima potpunu sigurnost i logističku podršku. Za one koji se odluče za kupovinu parking mjesta, na raspolaganju je prostrana podzemna garaža sa čak 78 parking mjesta, obezbjeđujući bezbrižno parkiranje.

Zgrada je pažljivo osmišljena sa posebnim akcentom na životni komfor i bogatstvo sadržaja. U sklopu objekta planirani su poslovni prostori, među kojima se izdvajaju luksuzni spa i wellness centar, koji će se prostirati na 520 kvadratnih metara. Pored toga, stanari će imati na raspolaganju modernu teretanu, savršenu za svakodnevnu rekreaciju i održavanje kondicije.

Za najmlađe stanare, predviđena je igraonica, idealno mjesto za zabavu i razvoj kreativnosti. Takođe, planirana je i caffe poslastičarnica, koja će biti savršeno mjesto za opuštanje uz kafu i slatkiše, kao i za druženje sa porodicom i prijateljima.

Jedan od najvećih benefita ove zgrade jeste izlaz u prostrano, uređeno zajedničko dvorište, koje je osmišljeno kao mirna oaza za relaksaciju. Dvorište uključuje i dječije igralište, pružajući bezbjedno i zabavno mjesto za igru najmlađima, dok odrasli mogu uživati u trenucima mira i tišine, daleko od gradske vreve.

Stanovi u zgradi nude različite poglede, u zavisnosti od pozicije unutar objekta. Bilo da birate stan sa pogledom na zeleno unutrašnje dvorište, ili na panoramu grada, svaki stan pruža osjećaj privatnosti i udobnosti.

Lokacija

Zgrada se nalazi na idealnoj poziciji u centru Bara, što omogućava stanarima lak pristup svim bitnim gradskim sadržajima. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se škole, vrtići, dom zdravlja, prodavnice i restorani, čineći svakodnevni život izuzetno praktičnim. Zelena pijaca je na svega nekoliko minuta hoda, što je dodatna pogodnost za sve one koji vole da kupuju svježe, lokalne proizvode.

Udaljenost od mora i šetališta iznosi samo 500 metara, što omogućava lagane šetnje obalom i uživanje u morskom vazduhu. Bar je poznat kao miran grad, sa širokim ulicama i bulevarima, koji pružaju mogućnosti za duge šetnje i rekreaciju na otvorenom. Grad je idealan za one koji vole miran život, ali sa svim prednostima urbanog okruženja.

Pored toga, Bar je odlično povezan sa ostatkom Crne Gore. Brzom vožnjom se stiže do planinskih predjela i Skadarskog jezera, dok je glavni grad Podgorica udaljen manje od sat vremena vožnje, gdje se nalazi i međunarodni aerodrom, što omogućava lako povezivanje sa drugim dijelovima svijeta. Bar je također povezan željezničkom prugom, što dodatno povećava njegove saobraćajne mogućnosti.

Osnovne karakteristike

Referentni ID: 277184
Broj terasa: 1
Dvorište: da
Orijentacija: sjever
Udaljenost od mora: 500m
Klimatizacija: da
Sprat: I
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2025
Broj kupatila: 2
Parking: da

Sadržaj

Novogradnja
Neopremljen
  • Referentni ID: 277184
  • Objavljen: 28.08.2024
  • Ažuriran: 28.08.2024
  • Oglas objavio: Regina Properies
  • Naselje: Centar
  • Cijena: 226,240€
  • Kvadratura: 113m2

Centar, Bar, Crna Gora

Bar je primorski grad na jugu Crne Gore čija opština broji oko 40000 stanovnika. Stanovništvo bara čine 25 nacionalnosti i zato je poznat po svojoj multietičnosti. Bar je i najveća crnogorska luka i veza Crne Gore sa svijetom jer se Jadranskom morem graniči sa Italijom.\ Geografski položaj grada je između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Sa 270 sunčanih dana u godini Bar je jedan od najsunčanijih gradova u Evropi. Okružen je visokim planinama Rumija, Sutorman i Lisinj.Zbog idealne temperature mora koje ljeti dostiže 26 stepeni, dugim toplim ljetima, i plažama sa ukupnom dužinom od 9km Bar je jedna od glavnih turističkih destinacija u državi. Stari dio Bara pominjan u dokumentima iz IX vijeka sa svojim predivnon panoramom cijelog grada i nezaboravnim pogledom na more predstavlja jednu od brojnih turističkih atrakcija barske opštine. Na ulazu u stari grad nalazi se strao drvo masline staro između 2000 i 2500 godina.Ona je najstarija maslina na svijetu i predstavlja simbol grada Bara\

Brza pretraga

Prodaja kuća Prodaja kuća PljevljaProdaja kuća RožajeProdaja kuća ŠavnikProdaja kuća BudvaProdaja kuća TivatProdaja kuća ŽabljakProdaja kuća Bijelo PoljeProdaja kuća KotorProdaja kuća PlužineProdaja kuća PodgoricaProdaja kuća MojkovacProdaja kuća BeraneProdaja kuća AndrijevicaProdaja kuća KolašinProdaja kuća BarProdaja kuća PlavProdaja kuća UlcinjProdaja kuća NikšićProdaja kuća DanilovgradProdaja kuća CetinjeProdaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova Prodaja stanova PljevljaProdaja stanova RožajeProdaja stanova ŠavnikProdaja stanova BudvaProdaja stanova TivatProdaja stanova ŽabljakProdaja stanova Bijelo PoljeProdaja stanova KotorProdaja stanova PlužineProdaja stanova PodgoricaProdaja stanova MojkovacProdaja stanova BeraneProdaja stanova AndrijevicaProdaja stanova KolašinProdaja stanova BarProdaja stanova PlavProdaja stanova UlcinjProdaja stanova NikšićProdaja stanova DanilovgradProdaja stanova CetinjeProdaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća Izdavanje kuća PljevljaIzdavanje kuća RožajeIzdavanje kuća ŠavnikIzdavanje kuća BudvaIzdavanje kuća TivatIzdavanje kuća ŽabljakIzdavanje kuća Bijelo PoljeIzdavanje kuća KotorIzdavanje kuća PlužineIzdavanje kuća PodgoricaIzdavanje kuća MojkovacIzdavanje kuća BeraneIzdavanje kuća AndrijevicaIzdavanje kuća KolašinIzdavanje kuća BarIzdavanje kuća PlavIzdavanje kuća UlcinjIzdavanje kuća NikšićIzdavanje kuća DanilovgradIzdavanje kuća CetinjeIzdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova Izdavanje stanova PljevljaIzdavanje stanova RožajeIzdavanje stanova ŠavnikIzdavanje stanova BudvaIzdavanje stanova TivatIzdavanje stanova ŽabljakIzdavanje stanova Bijelo PoljeIzdavanje stanova KotorIzdavanje stanova PlužineIzdavanje stanova PodgoricaIzdavanje stanova MojkovacIzdavanje stanova BeraneIzdavanje stanova AndrijevicaIzdavanje stanova KolašinIzdavanje stanova BarIzdavanje stanova PlavIzdavanje stanova UlcinjIzdavanje stanova NikšićIzdavanje stanova DanilovgradIzdavanje stanova CetinjeIzdavanje stanova Herceg Novi

Slična pretraga

Prodaja, stan, 42m2, Bar

96,278 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 73m2, Bar

146,580 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 42m2, Bar

93,368 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 70m2, Bar

139,940 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 53m2, Bar

110,586 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 44m2, Bar

96,338 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 73m2, Bar

145,800 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 70m2, Bar

153,934 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 72m2, Bar

159,104 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 70m2, Bar

146,937 € Premium
Bar, Crna Gora

Prodaja, stan, 44m2, Bar

98,303 € Premium
Bar, Crna Gora
Pozovi WhatsApp