Nekretnine na prodaju Crna Gora — Pronađeno 1,558 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Nekretnine na prodaju Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja nekretnina

Prodaja, jednosoban stan, 42m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84293
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 42m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 58,380€
Kvadratura estitor-area 42m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 47m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84292
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 47m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 65,330€
Kvadratura estitor-area 47m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 41m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84291
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 41m2, dostupan na prizemlju objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 56,990€
Kvadratura estitor-area 41m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 54m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84290
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 54m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 75,060€
Kvadratura estitor-area 54m2
Broj soba
1

Prodaja, dvosoban stan, 67m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84289
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 67m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 93,130€
Kvadratura estitor-area 67m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 69m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84288
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 69m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 95,910€
Kvadratura estitor-area 69m2
Broj soba
2

Prodaja, dvosoban stan, 60m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84287
Stan Prodaja Premium
Dvosoban stan površine 60m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 83,400€
Kvadratura estitor-area 60m2
Broj soba
2

Prodaja, garsonjera, 35m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84286
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 35m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 48,650€
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
0

Prodaja, garsonjera, 26m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84285
Stan Prodaja Premium
Garsonjera površine 26m2, dostupna na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 36,140€
Kvadratura estitor-area 26m2
Broj soba
0

Prodaja, trosoban stan, 103m2, Zabjelo, Podgorica

Zabjelo, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84284
Stan Prodaja Premium
Trosoban stan površine 103m2, dostupan na različitim spratovima objekta na Zabjelu. “Family nest” je novi savremeni stambeni objekat u izgradnji, u Ulici Princeze Ksenije na Zabjelu, pored kultne “Splićanke”, koji će svojim stanarima omogućiti komfor stanovanja na odličnoj lokaciji, ali i ugođaj porodičnog gnijezda, što je i istinska namjera investitora. Kompleks će činiti dvije lamele, sa ukupno 108 stanova, prema projektovanoj strukturi garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni, za koje su obezbijeđena parking mjesta u okviru parking-prostora zaštićenog ulaznom rampom. Objekat je dobro pozicioniran i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. U neposredoj blizini su dvije osnovne škole (“Vuk Karadžić”, “Oktoih”), više dječijih igrališta, tržni centar (“Extra retail park and outlet”), marketi i piljare, te hipermarketi (“Voli”, “Laković”), centar za prodaju tehničke opreme (“Tehno Max”), kao i dva izletišta (Ljubović, Dajbabska gora). Kupovinom stana u ovom objektu dolazite u jedno moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji je već infrastrukturno i generalno razvijen, o čemu svjedoči koncentracija komercijalnih, stambenih, poslovnih i drugih objekata. Investitor – INVESTICIJE I IZGRADNJA CG D.O.O Nikšić, planira završetak objekta početkom 2024 godine.
Cijena 143,170€
Kvadratura estitor-area 103m2
Broj soba
3

Prodaja, trosoban stan, 135m2, Zagorič, Podgorica

Zagorič, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6334
Stan Prodaja Premium
Trosoban neuseljavan stan površine 115m2+20m2 terase u Zagoriču. Nalazi se na 2.spratu (poslednjem) manje zgrade koja nema lift, a ima poseban ulaz. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje (sa prozorom), 3 spavaće sobe, 2 kupatila, hodnika i 3 terase. Najveća spavaća soba je izdvojena, sa sopstvenim kupatilom-apartmanskog tipa. Stan je trostrano orjentisan: istok-jug-sjever, a sa svih terasa se pružaju lijepi pogledi na okolinu. U blizini su osnovna škola, francuska škola, 2 vrtića, prodavnica i dr. Šetalište na brdu Gorica je svega 10 minuta hoda udaljeno od zgrade. Moguća je djelimična kompenzacija za novije auto uz doplatu.
Cijena 125,000€
Kvadratura estitor-area 135m2
Broj soba
3

Prodaja, jednosoban stan, 45m2, Zagorič, Podgorica

Zagorič, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6168
Stan Prodaja Premium
Lux jednosoban stan, površine 45m2, u novoizgradjenom objektu Emerald Garden, na 5 minuta od centra grada. Fasadna bravarija je ugrađena po principu njemačkog RAL kvaliteta garantujući time održavanje savršene klime u prostoriji ( alu bravarija sa troslojnim staklom ), ventilirajuća demit fasada. Troslojni parket oborenih ivica lakiran u 5 slojeva. Granitna, laserski rezana Italijanska kermamika prve klase., Villeroy&Boch umivaonik i wc šolja sa slim soft-close daskom, Hansgrohe slavine i tuš baterija, Huppe tuš kabine sa fiksnim staklenim paravanom, Geberit ugradni vodokotlić. Samsung Wind-Free – multi split sistem za klimatizaciju ( bez direktnog izduvavanja sa Wi-Fi Controlom ). Video nadzor, video interfon, Smart home opcija. U cijenu je uračunato i garažno mjesto na nivou -1. Stan je moguće izdati po cijeni od 800€ mjesečno.  
Cijena 135,000€
Kvadratura estitor-area 45m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 62m2, Stari Aerodrom, Podgorica

Stari Aerodrom, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 09-04-2021 Ref: 6122
Stan Prodaja Premium
Jednosoban neuseljavan stan, 62m2, Stari Aerodrom, 2.sprat Vrhunski kvalitet gradnje, multi split sistem grijanja i hlađenja sa parapetnim jedinicama, podno grijanje u kupatilu, alu bravarija sa termo prekidom, blind vrata, italijanska keramika, sanitarije i unutrašnja vrata ( bijeljeni hrast ), prvoklasni parket sa širokom lajsnom, po jedno otvoreno parking mjesto za svaki stan, ograda oko objekta, interfon, video nadzor i alarm, jugoistočne orijentacije.      
Cijena 81,000€
Kvadratura estitor-area 62m2
Broj soba
1

Prodaja, jednosoban stan, 42m2, Zagorič, Podgorica

Zagorič, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 18-11-2022 Ref: 90524
Stan Prodaja Premium
Odličan jednosoban lijepo namješten stan površine 42m2 u City kej-u. Nalazi se na 8.spratu (poslednjem) zgrade koja ima 2 lifta, izuzetno uredan ulaz i manji javni parking. Stan ima jako lijep raspored prostorija. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, hodnika i sjeverozapadno orjentisane terase. Na terasu se izlazi kako iz dnevne, tako i iz spavaće sobe. Kvalitetna gradnja. U blizini su rijeka Morača, prodavnice, restoran, a do centra grada se dolazi za 10 minuta hoda. Pogodan je i za izdavanje.
Cijena 85,000€
Kvadratura estitor-area 42m2
Broj soba
1

Prodaja, trosoban stan, 112m2, Stari Aerodrom, Podgorica

Stari Aerodrom, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 15-11-2022 Ref: 89778
Stan Prodaja Premium
Odličan očuvan komforan trosoban stan površine 112m2, na Starom aerodromu. Nalazi se na 3.spratu zgrade koja ima lift, uredan ulaz i javni parking. Sastoji se iz 2 dijela. U prvom dijelu su dnevna soba, trpezarija, odvojena kuhinja, ostava, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, hodnik i 1 terasa. U drugom dijelu su 2 spavaće sobe, drugo kupatilo, hodnik i 2 terase. Orjentisan je jugozapadno.
Cijena 139,000€
Kvadratura estitor-area 112m2
Broj soba
3

Prodaja, jednosoban stan, 59m2, Budva

Budva, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84295
Stan Prodaja Premium
Jednosoban namjesten stan 59m2, Seoce-Budva, prizemlje, parking obezbijedjen ispred objekta.
Cijena 159,000€
Kvadratura estitor-area 59m2
Broj soba
1

Prodaja, garsonjera, 21m2, City Kvart, Podgorica

City Kvart, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 26-10-2022 Ref: 84294
Stan Prodaja Premium
Garsonjera u izgradnji, površine 21.70m2, dostupna na 1.spratu, objekat Vila Park Šuma. Objekat se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Podgorici, koja je samim tim garant sigurne investicije u nekretnine i u Vašu budućnost. Smješten je u zaleđu tološke park šume, što omogućava mir, tišinu i prirodno okruženje. Sa druge strane blizina City kvarta, Delte, Atlasa, univerziteta dodatno naglašava dobru poziciju na mapi grada. Stambeni objekat će raspolagati garsonjerama, jednosobnim i dvosobnim stanovima, a za stanare zgrade će biti na raspolaganju parking mjesto u dvorištu zgrade. Siguran i pouzdan investitor, izvanredan kvalitet gradnje. Opremljenost stanova: * VANJSKI OTVORI: profil sa prekinutim termičkim mostom, troslojnim staklenim termopaketom. * ULAZNA VRATA STANOVA: protivprovalna i protivpožarna. * UNUTRAŠNJA VRATA: Italijanska, duplošperovana sa dubokim (futer) štopovima. * PODOVI: troslojni gotovi tarket * Keramika velikog formata. * multisplit grijanja i hlađenja, podni konvektor. U sistemu grijanja i hlađenja uključen bojler, sanitarne vode. Rok završetka radova: Decembar, 2022.
Cijena 38,000€
Kvadratura estitor-area 21m2
Broj soba
0

Prodaja, trosoban stan, 97m2, City Kvart, Podgorica

City Kvart, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 25-10-2022 Ref: 84084
Stan Prodaja Premium
Odličan useljiv trosoban duplex stan površine 93m2+4m2 terase, preko puta City kvarta. Nalazi se na 2.spratu kvalitetno urađene zgrade koja ima izuzetno uredan ulaz, a nema lift. Sastoji se iz 2 dijela. Na prvom nivou su manja dnevna soba, trpezarija, kuhinja (sa prozorom), 1 spavaća soba i kupatilo (sa prozorom) i južno orjentisana terasa. Na drugom nivou su 2 spavaće sobe, kupatilo (sa prozorom) i hodnik. Ugrađeni su sledeći materijali: eloksirana bravarija sa termoprekidom, troslojni hrastov parket, španska keramika i italijanske sanitarije. Zgrada ima odličnu izolaciju, jer je urađena demit fasada debljine 10 cm, pa je u prostorijama ljeti prijatno, a zimi toplo. Stanu pripada 1 parking mjesto na ograđenom parkingu. U blizini su tržni centar Big Fashon i Capital plaza.
Cijena 131,000€
Kvadratura estitor-area 97m2
Broj soba
3

Prodaja, dvosoban stan, 73m2, Blok 9, Podgorica

Blok 9, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 21-10-2022 Ref: 83342
Stan Prodaja Premium
Odličan dvosoban stan površine 69m2+4m2 terase u Bloku 9. Nalazi se u zgradi koja nema lift, a pripada mu parking mjesto na otvorenom, sa daljinskim za podizanjem rampe. Stan ima lijep raspored prostorija. U prvom dijelu se nalaze velika dnevna soba, trpezarija, odvojena dugačka kuhinja, toalet, ostava, hodnik i sjeveroistočno orjentisana terasa. U drugom dijelu stana su 2 spavaće sobe, kupatilo i manji hodnik. Prodaje se djelimično namješten, a u cijenu su uračunati: ugradnja kuhinja po mjeri sa svim aparatima, 2 klima uređaja, garnitura u dnevnoj sobi, komoda i svi ugradni plakari. U blizini su vrtići, osnovne škole, tehnički fakulteti, tržni centar i dr.
Cijena 129,000€
Kvadratura estitor-area 73m2
Broj soba
2

Prodaja, jednosoban stan, 39m2, Blok 9, Podgorica

Blok 9, Podgorica, Crna Gora
Fresh Estate
dodato: 12-10-2022 Ref: 81447
Stan Prodaja Premium
Jednosoban stan površine 39m2, različitih spratnosti. Nalazi se u objektu koji se gradi u blizini tržnog centra Bazar u Bloku 5. Rok završetka gradnje planiran za kraj 2023.godine.
Cijena 78,000€
Kvadratura estitor-area 39m2
Broj soba
1

Pogledajte ponudu: Prodaja nekretnina . Na ovoj stranici možete pronaći sve nekretnine . Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja nekretnina je na jednom mjestu. Na Estitor.com možete potražiti nekretnine na moru, kuće na moru, prodaju nekretnina u svim djelovima Crne Gore.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Crna Gora
Podgorica

367 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Plužine

12 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Plav

12 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Podgorica Okoli...

29 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Cetinje

103 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Pljevlja

7 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Pljevlja
Prodaja kuća Rožaje
Prodaja kuća Šavnik
Prodaja kuća Budva
Prodaja kuća Tivat
Prodaja kuća Žabljak
Prodaja kuća Bijelo Polje
Prodaja kuća Kotor
Prodaja kuća Plužine
Prodaja kuća Podgorica
Prodaja kuća Mojkovac
Prodaja kuća Berane
Prodaja kuća Andrijevica
Prodaja kuća Kolašin
Prodaja kuća Podgorica Okolina
Prodaja kuća Bar
Prodaja kuća Plav
Prodaja kuća Ulcinj
Prodaja kuća Nikšić
Prodaja kuća Danilovgrad
Prodaja kuća Petrovac
Prodaja kuća Cetinje
Prodaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova
Prodaja stanova Pljevlja
Prodaja stanova Rožaje
Prodaja stanova Šavnik
Prodaja stanova Budva
Prodaja stanova Tivat
Prodaja stanova Žabljak
Prodaja stanova Bijelo Polje
Prodaja stanova Kotor
Prodaja stanova Plužine
Prodaja stanova Podgorica
Prodaja stanova Mojkovac
Prodaja stanova Berane
Prodaja stanova Andrijevica
Prodaja stanova Kolašin
Prodaja stanova Podgorica Okolina
Prodaja stanova Bar
Prodaja stanova Plav
Prodaja stanova Ulcinj
Prodaja stanova Nikšić
Prodaja stanova Danilovgrad
Prodaja stanova Petrovac
Prodaja stanova Cetinje
Prodaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Pljevlja
Izdavanje kuća Rožaje
Izdavanje kuća Šavnik
Izdavanje kuća Budva
Izdavanje kuća Tivat
Izdavanje kuća Žabljak
Izdavanje kuća Bijelo Polje
Izdavanje kuća Kotor
Izdavanje kuća Plužine
Izdavanje kuća Podgorica
Izdavanje kuća Mojkovac
Izdavanje kuća Berane
Izdavanje kuća Andrijevica
Izdavanje kuća Kolašin
Izdavanje kuća Podgorica Okolina
Izdavanje kuća Bar
Izdavanje kuća Plav
Izdavanje kuća Ulcinj
Izdavanje kuća Nikšić
Izdavanje kuća Danilovgrad
Izdavanje kuća Petrovac
Izdavanje kuća Cetinje
Izdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Pljevlja
Izdavanje stanova Rožaje
Izdavanje stanova Šavnik
Izdavanje stanova Budva
Izdavanje stanova Tivat
Izdavanje stanova Žabljak
Izdavanje stanova Bijelo Polje
Izdavanje stanova Kotor
Izdavanje stanova Plužine
Izdavanje stanova Podgorica
Izdavanje stanova Mojkovac
Izdavanje stanova Berane
Izdavanje stanova Andrijevica
Izdavanje stanova Kolašin
Izdavanje stanova Podgorica Okolina
Izdavanje stanova Bar
Izdavanje stanova Plav
Izdavanje stanova Ulcinj
Izdavanje stanova Nikšić
Izdavanje stanova Danilovgrad
Izdavanje stanova Petrovac
Izdavanje stanova Cetinje
Izdavanje stanova Herceg Novi