Prodaja, kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva

395,000 €
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Prodaja,  kuća, 218m2, Katun Reževići, Budva
  • Image 1
  • Image 2
  • Image 3
  • Image 4
  • Image 5
  • Image 6
  • Image 7
  • Image 8
  • Image 9
  • Image 10

Opis

Prodaju se dvije kuće u blizini!!!

Velika kuća se sastoji od dva sprata. Ukupna površina kuće je 138m2, površina dvorišta je 192m2.

Ova autentična primorska kuća nalazi se u Reževićima. Za one koji vole mir i tišinu, ovo je idealna prilika da stvore svoju oazu. Fasada kuće je u odličnom stanju, ali unutrašnjost je potrebna kapitalna adaptacija. Ova nekretnina definitivno ima mnogo potencijala.

-U prizemlju se nalazi prostran, svetao dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i ostavom. Ceo sprat je južno orijentisan, prostran i dobro osvetljen, sa četiri velika izlaza na ogromnu terasu sa pogledom na more. Velika, prostrana terasa je mesto gde možete provesti veći deo godine u hladu vinove loze. Sa strane kuće nalazi se još jedna terasa sa ugrađenim roštiljem i starim maslinama. Ispod njih se nalazi još jedan kaskadni deo lokacije, koji se savršeno može koristiti za sadnju primorskih biljaka. U neposrednoj blizini kuće nalaze se nove vile sa bazenima i prekrasnim pejzažom punim zelenila i maslinika. Imanje nudi zadivljujući pogled na pučinu od 180 stepeni, a kada svemu tome dodate mir i tišinu, ova nekretnina je idealna za ljude koji žele da pobegnu od užurbanog gradskog života.

-U prizemlju se nalaze dva stepeništa koja vode do četiri spavaće sobe koje se nalaze na spratu. Iz spavaćih soba se pruža prekrasan pogled na beskrajne plavo-zelene i maslinjake. Na istoj etaži se nalazi jedno kupatilo i velika prostorija koja se može preurediti u garažu ili ostavu. U svakom slučaju, budući kupac ima mogućnost da bira prema svojim ličnim potrebama.

Mala kuća se sastoji od dva sprata, ukupne stambene površine 80m2. Kamena fasada kuće je takođe u dobrom stanju, ali je unutrašnjost potrebna velika adaptacija. Ova manja kuća ima i bazen veličine 5 x 2,5 m. Na samom ulazu u dvorište je ograda od kovanog gvožđa i prelepa kapija koja kući daje nostalgičnu notu.

— Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje sa šankom za doručak, toaleta i manje ostave ispod stepeništa. Ispred kuće se nalazi velika terasa sa ostavom.

— Unutrašnje stepenište vodi na sprat, gde se nalazi ulazni hol, kupatilo i dve velike spavaće sobe. Iz soba se pruža pogled na bazen i zelenilo koje okružuje kuću. Pored toga, tu je i dodatni studio sa izlazom na bazen, odvojen od glavnog dela kuće. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i kupatila i namenjen je osoblju.

— Pored bazena se nalazi namenski izgrađena dodatna ostava i dvorište od cca 221 m2 sa dosta prostora za zabavu, kupanje i opuštanje. Dvorište je okruženo autohtonim rastinjem, au neposrednoj blizini nalazi se veliki maslinik.

Obe kuće čine jednu lepu celinu i prodaju se takve kakve jesu. Ovo je svakako jedinstven i zanimljiv predlog, ali ne zahteva velika ulaganja. Osim što su idealne kuće za odmor, one su i idealan vid investicije zbog svoje lokacije i potencijala za iznajmljivanje, posebno tokom sezone za velike grupe ljudi!!!

Osnovne karakteristike

Referentni ID: 253298
Broj etaža: 2
Klimatizacija: da
Broj soba: 5+
Parking: da
Dvorište: da
Broj kupatila: 5
Površina placa m2: 413

Sadržaj

Hodnik
Trpezarija
Ostava
Kuhinja
Internet
Tavan
  • Referentni ID: 253298
  • Objavljen: 05.06.2024
  • Ažuriran: 05.06.2024
  • Oglas objavio: First Realty
  • Registarski broj posrednika: 51030599
  • Naselje: Katun Reževići
  • Cijena: 395,000€
  • Kvadratura: 218m2

Katun Reževići, Budva, Crna Gora

Budva sa svojim pješčanim plažama, prelepim vilama, luksuznim hotelima i bogatim noćnim životom s pravom nosi titulu metropole crnogorskog turizma. Područje oko Budve, duž obale mora, nazvano je Budvanska Rivijera koja nudi mnoštvo apartmana i veličanstvenih vila na prodaju sa pogledima koji oduzimaju dah. Budvanska Rivijera obuhvata područje od 35 km, od koji 12,5 km čine plaže. Po broju gostiju i ostvarenih noćenja Budva je najpopularnija turistička destinacija u Crnoj Gori. Najveću turističku atrakciju predstavlja budvanski Stari grad okružen mletačkim zidinama izgrađenih jošu XV vijeku. Arhitektura Starog Grada je većim dijelomu rimskom stilu Venecijanske Republike. U Starom Gradu postoje tri crkve: Svetog Ivana koja datira još iz VII vijeka, Bogorodična crkva iz 840. godine i Svete Trojice iz 1804 godine. Ljubitelji zabave se neće osjećati izostavljenim. U Budvi se odžavaju brojne manifestacije i muzički festivali.

Brza pretraga

Prodaja kuća Prodaja kuća PljevljaProdaja kuća RožajeProdaja kuća ŠavnikProdaja kuća BudvaProdaja kuća TivatProdaja kuća ŽabljakProdaja kuća Bijelo PoljeProdaja kuća KotorProdaja kuća PlužineProdaja kuća PodgoricaProdaja kuća MojkovacProdaja kuća BeraneProdaja kuća AndrijevicaProdaja kuća KolašinProdaja kuća Podgorica OkolinaProdaja kuća BarProdaja kuća PlavProdaja kuća UlcinjProdaja kuća NikšićProdaja kuća DanilovgradProdaja kuća PetrovacProdaja kuća CetinjeProdaja kuća Herceg Novi
Prodaja stanova Prodaja stanova PljevljaProdaja stanova RožajeProdaja stanova ŠavnikProdaja stanova BudvaProdaja stanova TivatProdaja stanova ŽabljakProdaja stanova Bijelo PoljeProdaja stanova KotorProdaja stanova PlužineProdaja stanova PodgoricaProdaja stanova MojkovacProdaja stanova BeraneProdaja stanova AndrijevicaProdaja stanova KolašinProdaja stanova Podgorica OkolinaProdaja stanova BarProdaja stanova PlavProdaja stanova UlcinjProdaja stanova NikšićProdaja stanova DanilovgradProdaja stanova PetrovacProdaja stanova CetinjeProdaja stanova Herceg Novi
Izdavanje kuća Izdavanje kuća PljevljaIzdavanje kuća RožajeIzdavanje kuća ŠavnikIzdavanje kuća BudvaIzdavanje kuća TivatIzdavanje kuća ŽabljakIzdavanje kuća Bijelo PoljeIzdavanje kuća KotorIzdavanje kuća PlužineIzdavanje kuća PodgoricaIzdavanje kuća MojkovacIzdavanje kuća BeraneIzdavanje kuća AndrijevicaIzdavanje kuća KolašinIzdavanje kuća Podgorica OkolinaIzdavanje kuća BarIzdavanje kuća PlavIzdavanje kuća UlcinjIzdavanje kuća NikšićIzdavanje kuća DanilovgradIzdavanje kuća PetrovacIzdavanje kuća CetinjeIzdavanje kuća Herceg Novi
Izdavanje stanova Izdavanje stanova PljevljaIzdavanje stanova RožajeIzdavanje stanova ŠavnikIzdavanje stanova BudvaIzdavanje stanova TivatIzdavanje stanova ŽabljakIzdavanje stanova Bijelo PoljeIzdavanje stanova KotorIzdavanje stanova PlužineIzdavanje stanova PodgoricaIzdavanje stanova MojkovacIzdavanje stanova BeraneIzdavanje stanova AndrijevicaIzdavanje stanova KolašinIzdavanje stanova Podgorica OkolinaIzdavanje stanova BarIzdavanje stanova PlavIzdavanje stanova UlcinjIzdavanje stanova NikšićIzdavanje stanova DanilovgradIzdavanje stanova PetrovacIzdavanje stanova CetinjeIzdavanje stanova Herceg Novi

Slična pretraga

Prodaja, kuća, 50m2, Lastva, Budva

210,000 € Premium
Lastva, Budva, Crna Gora
Pozovi WhatsApp