Kuće na prodaju Leskovac Srbija — Pronađeno 27 nekretnina | Estitor
Ulogujte se Registrujte se
Zaboravili ste lozinku?

Kuće na prodaju Leskovac

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja kuća Leskovac

Prodaja, kuća, 320m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 09-11-2022 Ref: 88859
Kuća Prodaja
Prodaje se lepa kuća u Leskovcu, u širem centru grada, površine 320m2. Kuća se nalazi na placu površine 2,23ara. Sastoji se od prizemlja i III sprata. Građena je od pune cigle po projektu i ima dva ulaza. Prizemlje se sastoji od dve garaže, kotlarnice, ostave i letnje kuhinje. Grejanje je etažno. U kotlarnici se nalazi kotao na čvrsto gorivo (drva,ugalj i nafta) i kotao na struju. Prvi sprat poseduje hodnik, dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Drugi sprat je istog rasporeda kao prvi i ima poseban ulaz. Treći sprat nije završen i opremljen ali su izvedeni svi priključci za struju, kanalizaciju, grejanje i vodu. Kuća ima lepo dvorište i nalazi se blizu prometne ulice, zelene pijace, osnovne škole, banaka i marketa. Idealna je za veće porodice. Postoji mogućnost da se svaki sprat uradi kao posebna stambena jedinica. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 200,000€
Kvadratura estitor-area 320m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 226m2, Leskovac

Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 18-10-2022 Ref: 82735
Kuća Prodaja

Prodaje lepa i komforna kuća, površine 226 m2, u mirnom delu Hisara. Nalazi se na placu površine 4,78 ari. Po strukturi je P+PK, prizemlje i sprat. Prizemlje se sastoji iz dva dela. U prvom delu je terasa sa hodnikom iz koga se ide u kupatilo, u jednu veću sobu, dnevnu i dve spavaće sobe. Drugi deo prizemlja je sa kuhinjom i velikim dnevnim boravkom. Iz kuhinje se ide u ostavu i podrumske prostorije. Potkrovlje nije sređeno, ali ima veliki raspoloživi prostor koji se može adaptirati u stambenu jedinicu. Grejanje je etažno, poseduje kotao. Podovi su obloženi laminatom i kvalitetnim parketom, na prozorima je drvena stolarija. Dvorište je veliko, uređen je lep park. Ispred je veliki parking. Kuća je legalizovana i postoji mogućnost kupovine preko stambenog kredita. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.

Cijena 86,000€
Kvadratura estitor-area 226m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 125m2, Dubočica, Leskovac

Dubočica, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 29-09-2022 Ref: 79374
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća na lepoj lokaciji u naselju Dubočica na placu površine 3,2ara. Kuća izlazi na dve ulice, ima veliki front. Površina kuće je 125m2, a iznad je uzdignuto potkrovlje koje može da se iskoristi za stambeni prostor. Ispod cele površine kuće se nalazi podrum. Kuća poseduje tri spavaće sobe, dve kuhinje, dva kupatila, ulazni hodnik i dnevnu sobu. Veoma je komforan i sa funkcionalnim rasporedom prostorija. Moguć je dogovor i korekcija cene. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 130,000€
Kvadratura estitor-area 125m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 200m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 24-09-2022 Ref: 78027
Kuća Prodaja
Prodaje se lepa kuća u Svetoilijskoj ulici, blizu Spomen parka, površine 200m2. Kuća poseduje tri posebno odvojene etaže, površine 50m2. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, velike dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe. Donji sprat se sastoji od hodnika, kupatila, manje spavaće sobe i veće spavaće sobe. Iz hodnka se ulazi u kotlarnicu gde se nalazi kotao na drva i ugalj, a takođe poseduje i kotao za grejanje na struju. Gornji sprat je sličnog rasporeda, površine 50m2. Na podu je postavljen kvalitetan parket i laminat, a stolarija je drvena. Kuća poseduje i podrumsku prostoriju, površine 20m2. Ispred je lepa terasa za odmor i rekreaciju. Postoji mogućnost prodaje nameštaja. Kuća je u fazi legalizacije. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 82,400€
Kvadratura estitor-area 200m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 300m2, Solidarnost, Leskovac

Solidarnost, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 16-09-2022 Ref: 75604
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća u veoma mirnom kraju, površine 300m2. Kuća se nalazi na periferiji, na placu površine 4,5 ara. Sastoji se od prizemlja i sprata ukupne površine 240m2. Ima dva ulaza, prvi koji gleda na ulicu i drugi, glavni ulaz. U dvorištu se nalaze garaža i mala šupa sa dva ulaza, ukupne površine 40m2. U dvorištu je takođe i stambeni pomoćni objekat od tvrdog i čvrstog materijala površine 60m2 koji ima terasu, hodnik, kuhinju, kupatilo i dve komforne sobe. Prizemlje kuće se sastoji od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom, dve prostrane spavaće sobe i kupatilo. Na spratu je ista struktura i raspored prostorija kao i na prizemlju. Sprat je nazavršen, ima izvedene instalacije za struju i vodu. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 93,000€
Kvadratura estitor-area 300m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 100m2, Radničko naselje, Leskovac

Radničko naselje, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 07-09-2022 Ref: 73497
Kuća Prodaja
Prodaje se lepa, prizemna kuća, površine 100m2 na periferiji Leskovca. Nalazi se na placu površine 4 ara. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, velikog dnevnog boravka i tri spavaće sobe. Kuća je Izrazito fukcionalnog rasporeda. Stolarija je drvena a na podu je kvalitetan bukov parket. Kuća poseduje i potkrovlje koje se može preurediti u stambeni prostor. Grejanje je etažno na pelet, kuća je klimatizovana i poseduje kotao na struju. Poseduje veliku i prostranu podrumsku prostoriju. Kuća ima i veoma lepo uređeno dvorište. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 56,500€
Kvadratura estitor-area 100m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 330m2, Morava, Leskovac

Morava, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 03-09-2022 Ref: 72910
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća u Leskovcu, u naselju Ančiki, površine 330m2, na placu 9 ari. Kuća poseduje prizemlje, I sprat i potkrovlje. Na svakoj etaži se nalaze četiri prostorije i prostor za kupatilo. Stolarija je drvena, unutrašnjost kuće je malterisana. Kuća je priključena na vodu i struju. Do kuće se stiže asfaltnim putem. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 58,500€
Kvadratura estitor-area 330m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 170m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71145
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća u centru Leskovca, ukupne površine 170m2. Sastoij se od prizemlja i sprata. U prizemlju se nalazi i poslovni prostor koji se može izdavati. Sastoji se od tri prostorije i kupatila. Na prvom spratu se nalazi prostrano predsoblje iz koga se ulazi u hodnik i dve prostrane spavaće sobe, kupatlo i kuhinju sa trpezarijom. U sklopu prvog sprata nalazi se odvojen drugi deo stambenog prostora koji poseduje dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju i kupatilo. U prizemlju istog stambenog prostora nalazi se i garaža. Površina placa na kome se nalazi kuća je površine 1.83ara. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 82,000€
Kvadratura estitor-area 170m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 210m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71123
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća u centru Leskovca, površine 210m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji nedaleko od Sajma. Sastoji se od starijeg dela kuće površine 89m2 i novijeg površine 120m2. Stariji deo kuće poseduje podrumsku prostoriju i ima prostrani hodnik, kupatilo, prostrani dnevni boravak, kuhinju i dve spavaće sobe. Spojen je sa novim delom kuće koja u osnovi ima podrum i garažu. Na spratu se iz hodnika ulazi u kupatilo i u tri prostrane sobe. Sa prvog sprata stepenice vode na drugi sprat koji nije sređen i iste je kvadrature kao prizemlje. Nalazi se na placu površine 1,5ara. Kuća je smeštena u mirnoj ulici. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 45,000€
Kvadratura estitor-area 210m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 300m2, Dubočica, Leskovac

Dubočica, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71081
Kuća Prodaja
Prodaje se veoma lepa kuća u Dubočici, površine 300m2. Sastoji se od Prizemlja+II sprata i nalazi se na placu površine 8ara. Na svakom spratu se nalazi: ulazni hodnik, prostrani dnevni boravak, kupatilo, kuhinja, trpezarija i spavaća soba. Poseduje veliko dvorište u kome se nalazi i zidana kuća površine 220m2 koja može da se preuredi u stambeni prostor (u osnovi je 110m2 i poseduje podrum i potkrovlje). Na placu se nalaze i dve garaže od po 20m2 od kojih se jedna trenutno koristi kao letnja kuhinja, takođe postoji i nastrešnica u dvorištu površine 24m2. Zidovi kuće su debljine 50cm. U prizemlju je skoro urađen pod sa izolacijom. Parket je u većini soba jasenov, a u nekim sobama je i bukov parket, ima drvenu stolariju. Kuća ima grejanje na pelet, poseduje dva strujomera. Dvorište je urađeno u kamenu. Kuća je obložena belom fasadom.Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 185,000€
Kvadratura estitor-area 300m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 100m2, Leskovac

Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71080
Kuća Prodaja

Prodaje se kuća u Leskovcu na Hisaru, površine 100m2. Kuća je prizema i nalazi se na 5 ari placa. Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji pogodnoj za izgradnju stambene zgrade. Takođe, postoji mogućnost dodatne kupovine i kuće na 4 ara placa, koja se nalazi pored, tako da se dobija plac od 9ari i mogućnost izgradnje stambene zgrade. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.

Cijena 67,000€
Kvadratura estitor-area 100m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 180m2, Dubočica, Leskovac

Dubočica, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71079
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća površine 140m2+45m2 koja se nalazi na Bojničkom putu. Kuća se sastoji od prizemlja i sprata koji imaju: prizemlje 60m2 + garaža 20m2, sprat 80m2 i postoji još jedna manja kuća koja se nalazi na placu i površine je 45m2. Kuća je građena od čvrstog materijala, ima betonske ploče. Krov je u dobrom stanju. Poseduje komforne prostorije i dobru funkcionalnost. Stolarija je drvena, a pod je obložen parketom. Kuća poseduje veliku terasu koja gleda na ulicu. U dvorištu se nalazi i pomoćna ostava za drva. Nalazi se na placu površine 4.54ara. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 45,000€
Kvadratura estitor-area 180m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 120m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71077
Kuća Prodaja
Prodaje se prizemni deo kuće u blizini Tehničke škole površine 120m2. Kuća se nalazi na placu površine 2.4ara, poseduje zasebno dvorište i pomoćnu zgradu. Kuća ima urađenu izolaciju, na podu je parket i laminat, postavljena je PVC stolarija. Sastoji se od ulaznog hodnika, dva dnevna boravka, trpezarije, dve kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i odvojenog wc-a. U poslednje dve godine je u potpunosti renovirana tako da ne zahteva dodatna ulaganja. Hvala što ste pogledali oglas. Kompletnu ponudu nekretnina možete pronaći na našem sajtu. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 06*/****-*** ili putem e-maila.
Cijena 72,000€
Kvadratura estitor-area 120m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 160m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71076
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća u strogom centru grada, u blizini katastra. Veličina kuće je 160m2 i sastoji se od Podruma, Prizemlja i I sprata. Na prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilom i spavaćom sobom. Na spratu se nalaze dnevni boravak, tri spavaće sobe, terasa i kupatilo. Sprat je opremljen PVC stolarijom, dok je u prizemlju drvena stolarije, na podu je parket. Kuća ima svetle i komforne prostorije, odlično je uređena i bez ulaganja. Kuća poseduje i lokal, koji ima i mokri čvor. U podrumu se nalazi kotao na pelet. Nalazi se na placu površine 1ar. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 120,000€
Kvadratura estitor-area 160m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 180m2, Leskovac

Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71074
Kuća Prodaja

Prodaje se kuća na Hisaru, površine 180m2. Sastoji se od Prizemlja+II sprata. U prizemlju kuće, koji je ove godine u potpunosti renoviran, se nalazi jedna spavaća soba, dnevni boravak, prostor za kuhinju i kupatilo. Na I spratu kuće se nalaze dve spavaće sobe, dnevna soba, kuhinja i kupatilo, a identična struktura je i na II spratu. Kuća se nalazi na manjem placu površine 1,72ara, na kojiem ima mesta za parkiranje auta i malu baštu. Iza kuće se nalazi pomoćni objekat površine 20m2, kroz koji se dolazi do podruma površine 15m2. Kuća poseduje i tri terase. Krov je menjan 2010. godine. Kuća ima prostrane i dobro osvetljene sobe i veoma funkcionalan raspored. Kuća se nalazi u mirnom delu grada u blizini Svetoiliske ulice. Hvala što ste pogledali oglas. Kompletnu ponudu nekretnina možete pronaći na našem sajtu. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon 06*/****-*** ili putem e-maila.

Cijena 90,000€
Kvadratura estitor-area 180m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 480m2, Solidarnost, Leskovac

Solidarnost, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71073
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća površine 480m2, Pr+II+Pk. Kuća se nalazi u naselju Solidarnost, na placu površine 6ara. Prizemlje kuće se sastoji od dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i kupatila. U sklopu prizemlja se nalazi i podrum. Prvi i drugi sprat su identični i sastoje se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i mokrog čvora. Sve sobe imaju izlaz na svoju terasu. U svim sobama je postavljen bukov i jasenov parket. Potkrovlje je trenutno prazno ali vlasnik ima material za sređivanje. Kuća poseduje grejanje na čvrsto gorivo i poseduje solarne panele povezane na veliki bojler u potkrovlju. Iza kuće se nalazi velika pomoćna prostorija površine 80m2 sa mokrim čvorom i kuhinjom. Kuća ima urađenu spoljašnju izolaciju. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 220,000€
Kvadratura estitor-area 480m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 86m2, Štrkovo naselje, Leskovac

Štrkovo naselje, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71072
Kuća Prodaja
Prodaje se prizemna kuća u Leskovcu, površine 86m2. Kuća se sastoji od tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i ostavom i skoro renoviranim kupatilom. Pod je obložen parketom i laminatom. Kuća ima podrum površine 30m2. Ulazna vrata su od PVC-a, kao i većina prozora. Nalazi se u mirnom kraju. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 36,000€
Kvadratura estitor-area 86m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 400m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71067
Kuća Prodaja
Prodaje se prelepa luksuzna kuća u strogom centru Leskovca sa lokalom od 170m2. Nalazi se na placu površine 4ara. Kuća ima prizemlje, sprat i potkrovlje i ukupne je površine 400m2. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Na prvom spratu je prelepi salon površine 70m2, kuhinja, toalet i dve spavaće sobe. U potkrovlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Podrum je površine 30m2. Kuća ima podno grejanje, na pelet i svi podovi su prekriveni pločicama, ima i tri velike lepe terase. Kuća je povezana spoljašnjim i unutrašnjim stepenicama. U lepo uređenom dvorištu se nalazi letnjikovac. Kuća se prodaje sa nameštajem. Lokal je spojen sa kućom i izlazi na prometnu ulicu. Površina lokala je 140m2 plus kancelarijski deo 30m2. U lokalu je takođe urađeno podno grejanje. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 450,000€
Kvadratura estitor-area 400m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 320m2, Solidarnost, Leskovac

Solidarnost, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71066
Kuća Prodaja
Prodaje se velika porodična kuća u naselju Solidarnost ukupne površine 320m2. Nalazi se na veoma prometnoj ulici. Sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju kuće se nalazi lokal od 40m2 i magacinski prostor od 60m2. Na spratu kuće se nalaze: dva kupatila, dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak i izdvojena kuhinja sa trpezarijom. Potkrovlje je uzdignuto i ima 90m2 i u sivoj je gradnji. Kuća se nalazi na placu površine 4.5 ara. U dvorištu se nalaze pomoćne prostorije površine 32m2. Moguć je dogovor oko cene. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 130,000€
Kvadratura estitor-area 320m2
Broj soba
10

Prodaja, kuća, 380m2, Centar, Leskovac

Centar, Leskovac, Srbija
Agencija Proagent Niš
dodato: 30-08-2022 Ref: 71065
Kuća Prodaja
Prodaje se velika lepa kuća koja se nalazi u širem centru Leskovca. Kuća ima ukupno 380m2, podum + prizemlje + sprat + potkrovlje. U osnovi je 100m2. Nalazi se na placu površine 2ara. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. U prizemlju je ugrađeno podno grejanje na struju. Jačina kotla je 4,5kw i predstavlja veoma jeftin način grejanja. Portali na prizemlju su od aluminijuma. Ostala stolarija na kući je PVC. Na spratu se nalaze ulazni hodnik i tri spavaće sobe sa kupatilom i terasom. Potkrovlje je prazno. Postoje dva podruma ukupne površine 100m2, od kojih jedan služi za privatni biznis. Pored kuće se nalazi još jedna garsonjera sa kupatilom. Hvala Vam što ste pogledali oglas. Za više informacija o ovoj ili drugim nekretninama i zakazivanje razgledanja kontaktirajte agenta na telefon 06*/****-*** (poziv, sms, viber) ili putem e-maila. Kompletnu ponudu dostupnih nekretnina možete pronaći na našem sajtu.
Cijena 90,000€
Kvadratura estitor-area 380m2
Broj soba
10

Estitor ponuda za izdavanje kuća: Izdavanje kuća Leskovac. Pronađite na estitor.com sve kuće Leskovac. Petraga za pojmovima kuće Leskovac izdavanje je na jednom mjestu. Potražite kuću blizu mora, kuću na obali mora, izdavanje kuća u svim djelovima grada Leskovac.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Leskovac , Srbija
Bor

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Ruma

4 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Kanjiža

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Kraljevo

1 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Ljubovija

2 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Arandjelovac

13 dostupnih oglasa

Pogledajte oglas
Brza pretraga
Prodaja kuća
Prodaja kuća Irig
Prodaja kuća Vladimirci
Prodaja kuća Ivanjica
Prodaja kuća Kraljevo
Prodaja kuća Ruma
Prodaja kuća Brus
Prodaja kuća Vršac
Prodaja kuća Gadžin Han
Prodaja kuća Ljig
Prodaja kuća Ljubovija
Prodaja kuća Svilajnac
Prodaja kuća Batočina
Prodaja kuća Lebane
Prodaja kuća Zlatibor
Prodaja kuća Čajetina
Prodaja kuća Pećinci
Prodaja kuća Žabalj
Prodaja kuća Požega
Prodaja kuća Vranje
Prodaja kuća Alibunar
Prodaja kuća Kikinda
Prodaja kuća Srem
Prodaja kuća Odžaci
Prodaja kuća Kovin
Prodaja kuća Kopaonik
Prodaja kuća Arandjelovac
Prodaja kuća Sombor
Prodaja kuća Kragujevac
Prodaja kuća Novi Sad
Prodaja kuća Opovo
Prodaja kuća Preševo
Prodaja kuća Plandište
Prodaja kuća Dimitrovgrad
Prodaja kuća Bogatić
Prodaja kuća Smederevo
Prodaja kuća Bajina Bašta
Prodaja kuća Tara
Prodaja kuća Kula
Prodaja kuća Beočin
Prodaja kuća Mali Zvornik
Prodaja kuća Topola
Prodaja kuća Inđija
Prodaja kuća Raška
Prodaja kuća Leskovac
Prodaja kuća Šid
Prodaja kuća Užice
Prodaja kuća Zaječar
Prodaja kuća Medvedja
Prodaja kuća Paraćin
Prodaja kuća Pirot
Prodaja kuća Knjaževac
Prodaja kuća Kosjerić
Prodaja kuća Boljevac
Prodaja kuća Despotovac
Prodaja kuća Sečanj
Prodaja kuća Svrljig
Prodaja kuća Žabari
Prodaja kuća Jagodina
Prodaja kuća Aleksandrovac
Prodaja kuća Ražanj
Prodaja kuća Knić
Prodaja kuća Bor
Prodaja kuća Petrovac na Mlavi
Prodaja kuća Kruševac
Prodaja kuća Bujanovac
Prodaja kuća Subotica
Prodaja kuća Veliko Gradište
Prodaja kuća Pančevo
Prodaja kuća Ub
Prodaja kuća Sokobanja
Prodaja kuća Mionica
Prodaja kuća Trstenik
Prodaja kuća Valjevo
Prodaja kuća Beograd
Prodaja kuća Bojnik
Prodaja kuća Loznica
Prodaja kuća Golubac
Prodaja kuća Kladovo
Prodaja kuća Gornji Milanovac
Prodaja kuća Pecinci
Prodaja kuća Smederevska Palanka
Prodaja kuća Požarevac
Prodaja kuća Lajkovac
Prodaja kuća Prokuplje
Prodaja kuća Nova Varoš
Prodaja kuća Kanjiža
Prodaja kuća Vrnjačka Banja
Prodaja kuća Niš
Prodaja kuća Kuršumlija
Prodaja kuća Ćuprija
Prodaja kuća Babušnica
Prodaja kuća Šabac
Prodaja kuća Sremska Mitrovica
Prodaja kuća Bačka Topola
Prodaja kuća Majdanpek
Prodaja kuća Rekovac
Prodaja kuća Čačak
Prodaja kuća Kovačica
Prodaja kuća Bela Crkva
Prodaja kuća Stara Pazova
Prodaja kuća Zrenjanin
Prodaja kuća Velika Plana
Prodaja stanova
Prodaja stanova Irig
Prodaja stanova Vladimirci
Prodaja stanova Ivanjica
Prodaja stanova Kraljevo
Prodaja stanova Ruma
Prodaja stanova Brus
Prodaja stanova Vršac
Prodaja stanova Gadžin Han
Prodaja stanova Ljig
Prodaja stanova Ljubovija
Prodaja stanova Svilajnac
Prodaja stanova Batočina
Prodaja stanova Lebane
Prodaja stanova Zlatibor
Prodaja stanova Čajetina
Prodaja stanova Pećinci
Prodaja stanova Žabalj
Prodaja stanova Požega
Prodaja stanova Vranje
Prodaja stanova Alibunar
Prodaja stanova Kikinda
Prodaja stanova Srem
Prodaja stanova Odžaci
Prodaja stanova Kovin
Prodaja stanova Kopaonik
Prodaja stanova Arandjelovac
Prodaja stanova Sombor
Prodaja stanova Kragujevac
Prodaja stanova Novi Sad
Prodaja stanova Opovo
Prodaja stanova Preševo
Prodaja stanova Plandište
Prodaja stanova Dimitrovgrad
Prodaja stanova Bogatić
Prodaja stanova Smederevo
Prodaja stanova Bajina Bašta
Prodaja stanova Tara
Prodaja stanova Kula
Prodaja stanova Beočin
Prodaja stanova Mali Zvornik
Prodaja stanova Topola
Prodaja stanova Inđija
Prodaja stanova Raška
Prodaja stanova Leskovac
Prodaja stanova Šid
Prodaja stanova Užice
Prodaja stanova Zaječar
Prodaja stanova Medvedja
Prodaja stanova Paraćin
Prodaja stanova Pirot
Prodaja stanova Knjaževac
Prodaja stanova Kosjerić
Prodaja stanova Boljevac
Prodaja stanova Despotovac
Prodaja stanova Sečanj
Prodaja stanova Svrljig
Prodaja stanova Žabari
Prodaja stanova Jagodina
Prodaja stanova Aleksandrovac
Prodaja stanova Ražanj
Prodaja stanova Knić
Prodaja stanova Bor
Prodaja stanova Petrovac na Mlavi
Prodaja stanova Kruševac
Prodaja stanova Bujanovac
Prodaja stanova Subotica
Prodaja stanova Veliko Gradište
Prodaja stanova Pančevo
Prodaja stanova Ub
Prodaja stanova Sokobanja
Prodaja stanova Mionica
Prodaja stanova Trstenik
Prodaja stanova Valjevo
Prodaja stanova Beograd
Prodaja stanova Bojnik
Prodaja stanova Loznica
Prodaja stanova Golubac
Prodaja stanova Kladovo
Prodaja stanova Gornji Milanovac
Prodaja stanova Pecinci
Prodaja stanova Smederevska Palanka
Prodaja stanova Požarevac
Prodaja stanova Lajkovac
Prodaja stanova Prokuplje
Prodaja stanova Nova Varoš
Prodaja stanova Kanjiža
Prodaja stanova Vrnjačka Banja
Prodaja stanova Niš
Prodaja stanova Kuršumlija
Prodaja stanova Ćuprija
Prodaja stanova Babušnica
Prodaja stanova Šabac
Prodaja stanova Sremska Mitrovica
Prodaja stanova Bačka Topola
Prodaja stanova Majdanpek
Prodaja stanova Rekovac
Prodaja stanova Čačak
Prodaja stanova Kovačica
Prodaja stanova Bela Crkva
Prodaja stanova Stara Pazova
Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja stanova Velika Plana
Izdavanje kuća
Izdavanje kuća Irig
Izdavanje kuća Vladimirci
Izdavanje kuća Ivanjica
Izdavanje kuća Kraljevo
Izdavanje kuća Ruma
Izdavanje kuća Brus
Izdavanje kuća Vršac
Izdavanje kuća Gadžin Han
Izdavanje kuća Ljig
Izdavanje kuća Ljubovija
Izdavanje kuća Svilajnac
Izdavanje kuća Batočina
Izdavanje kuća Lebane
Izdavanje kuća Zlatibor
Izdavanje kuća Čajetina
Izdavanje kuća Pećinci
Izdavanje kuća Žabalj
Izdavanje kuća Požega
Izdavanje kuća Vranje
Izdavanje kuća Alibunar
Izdavanje kuća Kikinda
Izdavanje kuća Srem
Izdavanje kuća Odžaci
Izdavanje kuća Kovin
Izdavanje kuća Kopaonik
Izdavanje kuća Arandjelovac
Izdavanje kuća Sombor
Izdavanje kuća Kragujevac
Izdavanje kuća Novi Sad
Izdavanje kuća Opovo
Izdavanje kuća Preševo
Izdavanje kuća Plandište
Izdavanje kuća Dimitrovgrad
Izdavanje kuća Bogatić
Izdavanje kuća Smederevo
Izdavanje kuća Bajina Bašta
Izdavanje kuća Tara
Izdavanje kuća Kula
Izdavanje kuća Beočin
Izdavanje kuća Mali Zvornik
Izdavanje kuća Topola
Izdavanje kuća Inđija
Izdavanje kuća Raška
Izdavanje kuća Leskovac
Izdavanje kuća Šid
Izdavanje kuća Užice
Izdavanje kuća Zaječar
Izdavanje kuća Medvedja
Izdavanje kuća Paraćin
Izdavanje kuća Pirot
Izdavanje kuća Knjaževac
Izdavanje kuća Kosjerić
Izdavanje kuća Boljevac
Izdavanje kuća Despotovac
Izdavanje kuća Sečanj
Izdavanje kuća Svrljig
Izdavanje kuća Žabari
Izdavanje kuća Jagodina
Izdavanje kuća Aleksandrovac
Izdavanje kuća Ražanj
Izdavanje kuća Knić
Izdavanje kuća Bor
Izdavanje kuća Petrovac na Mlavi
Izdavanje kuća Kruševac
Izdavanje kuća Bujanovac
Izdavanje kuća Subotica
Izdavanje kuća Veliko Gradište
Izdavanje kuća Pančevo
Izdavanje kuća Ub
Izdavanje kuća Sokobanja
Izdavanje kuća Mionica
Izdavanje kuća Trstenik
Izdavanje kuća Valjevo
Izdavanje kuća Beograd
Izdavanje kuća Bojnik
Izdavanje kuća Loznica
Izdavanje kuća Golubac
Izdavanje kuća Kladovo
Izdavanje kuća Gornji Milanovac
Izdavanje kuća Pecinci
Izdavanje kuća Smederevska Palanka
Izdavanje kuća Požarevac
Izdavanje kuća Lajkovac
Izdavanje kuća Prokuplje
Izdavanje kuća Nova Varoš
Izdavanje kuća Kanjiža
Izdavanje kuća Vrnjačka Banja
Izdavanje kuća Niš
Izdavanje kuća Kuršumlija
Izdavanje kuća Ćuprija
Izdavanje kuća Babušnica
Izdavanje kuća Šabac
Izdavanje kuća Sremska Mitrovica
Izdavanje kuća Bačka Topola
Izdavanje kuća Majdanpek
Izdavanje kuća Rekovac
Izdavanje kuća Čačak
Izdavanje kuća Kovačica
Izdavanje kuća Bela Crkva
Izdavanje kuća Stara Pazova
Izdavanje kuća Zrenjanin
Izdavanje kuća Velika Plana
Izdavanje stanova
Izdavanje stanova Irig
Izdavanje stanova Vladimirci
Izdavanje stanova Ivanjica
Izdavanje stanova Kraljevo
Izdavanje stanova Ruma
Izdavanje stanova Brus
Izdavanje stanova Vršac
Izdavanje stanova Gadžin Han
Izdavanje stanova Ljig
Izdavanje stanova Ljubovija
Izdavanje stanova Svilajnac
Izdavanje stanova Batočina
Izdavanje stanova Lebane
Izdavanje stanova Zlatibor
Izdavanje stanova Čajetina
Izdavanje stanova Pećinci
Izdavanje stanova Žabalj
Izdavanje stanova Požega
Izdavanje stanova Vranje
Izdavanje stanova Alibunar
Izdavanje stanova Kikinda
Izdavanje stanova Srem
Izdavanje stanova Odžaci
Izdavanje stanova Kovin
Izdavanje stanova Kopaonik
Izdavanje stanova Arandjelovac
Izdavanje stanova Sombor
Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Novi Sad
Izdavanje stanova Opovo
Izdavanje stanova Preševo
Izdavanje stanova Plandište
Izdavanje stanova Dimitrovgrad
Izdavanje stanova Bogatić
Izdavanje stanova Smederevo
Izdavanje stanova Bajina Bašta
Izdavanje stanova Tara
Izdavanje stanova Kula
Izdavanje stanova Beočin
Izdavanje stanova Mali Zvornik
Izdavanje stanova Topola
Izdavanje stanova Inđija
Izdavanje stanova Raška
Izdavanje stanova Leskovac
Izdavanje stanova Šid
Izdavanje stanova Užice
Izdavanje stanova Zaječar
Izdavanje stanova Medvedja
Izdavanje stanova Paraćin
Izdavanje stanova Pirot
Izdavanje stanova Knjaževac
Izdavanje stanova Kosjerić
Izdavanje stanova Boljevac
Izdavanje stanova Despotovac
Izdavanje stanova Sečanj
Izdavanje stanova Svrljig
Izdavanje stanova Žabari
Izdavanje stanova Jagodina
Izdavanje stanova Aleksandrovac
Izdavanje stanova Ražanj
Izdavanje stanova Knić
Izdavanje stanova Bor
Izdavanje stanova Petrovac na Mlavi
Izdavanje stanova Kruševac
Izdavanje stanova Bujanovac
Izdavanje stanova Subotica
Izdavanje stanova Veliko Gradište
Izdavanje stanova Pančevo
Izdavanje stanova Ub
Izdavanje stanova Sokobanja
Izdavanje stanova Mionica
Izdavanje stanova Trstenik
Izdavanje stanova Valjevo
Izdavanje stanova Beograd
Izdavanje stanova Bojnik
Izdavanje stanova Loznica
Izdavanje stanova Golubac
Izdavanje stanova Kladovo
Izdavanje stanova Gornji Milanovac
Izdavanje stanova Pecinci
Izdavanje stanova Smederevska Palanka
Izdavanje stanova Požarevac
Izdavanje stanova Lajkovac
Izdavanje stanova Prokuplje
Izdavanje stanova Nova Varoš
Izdavanje stanova Kanjiža
Izdavanje stanova Vrnjačka Banja
Izdavanje stanova Niš
Izdavanje stanova Kuršumlija
Izdavanje stanova Ćuprija
Izdavanje stanova Babušnica
Izdavanje stanova Šabac
Izdavanje stanova Sremska Mitrovica
Izdavanje stanova Bačka Topola
Izdavanje stanova Majdanpek
Izdavanje stanova Rekovac
Izdavanje stanova Čačak
Izdavanje stanova Kovačica
Izdavanje stanova Bela Crkva
Izdavanje stanova Stara Pazova
Izdavanje stanova Zrenjanin
Izdavanje stanova Velika Plana