1. Početna
  2. Nekretnine
  3. Podgorica
  4. Pobrežje

Prodaja i izdavanje nekretnina Pobrežje Podgorica Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja i izdavanje nekretnina Pobrežje Podgorica

107 pronađenih oglasa

Izdavanje, poslovni prostor, 60m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:14-05-2021 Ref: 9061
Poslovni prostor Izdavanje

Poslovni prostor se nalazi na veoma prometnoj lokaciji što pruža priliku za strateško pozicioniranje poslovanja. Pruža potencijal za poslovanje maloprodajnih objekata. Pored ovog poslovnog prostora se nalazi još jedan, manji i uz dogovor sa vlasnikom se može od dva poslovna prostora napraviti jedna cjelina koja bi imala 100 m2.

Cijena 600€
Kvadratura estitor-area 60m2
Adresa
Bracana Bracanovića ...

Izdavanje, stan, 35m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:16-09-2021 Ref: 16990
Stan Izdavanje

Izdaje se jednosoban namješten stan, površine 35m2, na Pobrežju u Podgorici. Nalazi se na 3. spratu zgrade Ljuba Zeca, koja posjeduje lift. Iza zgrade se nalazi javni parking. Zapadno je orijentisan. Struktura: ulazni hodnik, dnevna zona sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Grijanje/hlađenje je putem klima uređaja, u sobama su postavljeni radijatori.  U neposrednoj je blizini Doma zdravlja, kao i dvije srednje škole, dok su na par minuta udaljenosti i pijaca, market, park, lokali. Ulicom kralja Nikole je povezana je sa samim centrom grada, dok bulevarom Crnogorskih serdara vrlo lako stižete do dijela grada Preko Morače i ostalih prometnih lokacija. Pri potpisu Ugovora o zakupu, Zakupac je dužan da položi i depozit u visini jedne mjesečne zakupnine, koji će po isteku Ugovora biti vraćen, ukoliko su ispoštovane sve odredbe iz Ugovora. Karakteristike: Nekretnina je: Namještena, Lift: IMA, Sprat: 4

Cijena 270€
Kvadratura estitor-area 35m2
Broj soba
1

Izdavanje, stan, 40m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:14-09-2021 Ref: 16965
Stan Izdavanje

Jednosoban namješten stan površine 40m2 za izdavanje na Pobrežju. Nalazi se na II spratu nove zgrade Razvršja, izgrađene 2021. godine. Struktura stana: dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, hodnik, kupatilo i terasa. Stan je u potpunosti nov i neuseljavan. Prozračan je lijepo osvijetljen. Smješten je u neposrednoj blizini velikog trgovinskog outlet-a, hipermarketa, kao i takozvane južne kapije grada. U blizini se nalaze i škole, vrtići, Dom zdravlja, i sl. Depozit u visini jedne mjesečne kirije je obavezan.

Cijena 250€
Kvadratura estitor-area 40m2
Broj soba
1

Izdavanje, poslovni prostor, 125m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:03-09-2021 Ref: 16412
Poslovni prostor Izdavanje

Poslovni prostor površine 125m2 za izdavanje u zgradi Europacta na Pobrežju. Prostor je za izdavanje u sivoj fazi gradnje, ali postoji mogućnost dogovora oko završetka radova i opremanja. Dodatna povoljnost prilikom zakupa ovo prostora jeste i mogućnost spajanja sa još dva poslovna poslovna prostora od površine po 115m2. Depozit u visini jedne mjesečne kirije je obavezan.

Cijena 1,500€
Kvadratura estitor-area 125m2

Izdavanje, poslovni prostor, 40m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:31-08-2021 Ref: 16376
Poslovni prostor Izdavanje

ID 1324

Poslovni prostor površine 40 m2, pogodan za butik ili kladionicu ,nalazi se na Pobrežju. U blizini se nalazi Dom Zdravlja, Srednja stručna škola "Sergije Stanić", marketi, ugostiteljski objekti, apoteke, pekare itd. Preko puta poslovnog prostora se nalazi Centralni park Pobrežje. Strogi centar grada, odnosno Trg Nezavisnosti, udaljen je 1300 metara od objekta.

Cijena 500€
Kvadratura estitor-area 40m2
Adresa
Bracana Bracanovića

Prodaja, stan, 68m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:26-08-2021 Ref: 16042
Stan Prodaja

Podgorici, Pobrežje -  Dvosoban stan na prodaju

Ovaj dvosoban stan površine 68m² nalazi se na 5.spratu, u zgradi od 8.spratova. Stan je smješten u zgradi Ljuba Zeca, sa prelijepim pogledom na brdo Ljubović. Orjentacija: zapad/jug . Karakteristike:
  • zastakljena terasa
  • u stanu ostaje klima
  • ugradna kuhinja, sa svim aparatima
Postoji mogućnost zamjene za 2 manja stana u Podgorici ili jedan jednosoban  uz doplatu.
Cijena 85,000€
Kvadratura estitor-area 68m2
Broj soba
2

Prodaja, stan, 136m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:26-08-2021 Ref: 16026
Stan Prodaja

Podgorica, Pobrežje – Namješten četvorosoban dupleks, prodaja

Prodaje se luksuzno namješten dupleks stan na Pobrežju. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, u ulici Kralja Nikole. Pozicioniran je na petom i šestom spratu, dvostrano orijentisan (istok-zapad). Sastoji se iz dva nivoa:
  • Prvi nivo - dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa.
  • Drugi nivo - četiri spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak, terasa.
Stan je opremljen visokokvalitenim namještajem, ugradna je kuhinja, plakari i kao takav se prodaje. Obezbijeđen je alarmom i video nadzorom.
Cijena 200,000€
Kvadratura estitor-area 136m2
Broj soba
4

Izdavanje, stan, 136m2, Pobrežje, Podgorica

Pobrežje, Podgorica, Crna Gora dodato:26-08-2021 Ref: 16025
Stan Izdavanje

Podgorica, Pobrežje – Namješten četvorosoban stan za izdavanje

Izdaje se luksuzno namješten dupleks stan na Pobrežju. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, u ulici Kralja Nikole. Pozicioniran je na petom i šestom spratu, dvostrano orijentisan (istok-zapad). Sastoji se iz dva nivoa:
  • prvi nivo - dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa.
  • drugi nivo - četiri spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak, terasa.
Stan je opremljen visokokvalitenim namještajem. Obezbijeđen je alarmom i video nadzorom. Prilikom zakupa neophodan depozit u visini jedne kirije.
Cijena 1,000€
Kvadratura estitor-area 136m2
Broj soba
4

Pogledajte ponudu: Prodaja nekretnina Podgorica. Na ovoj stranici možete pronaći sve nekretnine Podgorica. Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja nekretnina je na jednom mjestu. Na Estitor.com možete potražiti nekretnine na moru, kuće na moru, prodaju nekretnina u svim djelovima Crne Gore.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Pobrežje, Podgorica, Crna Gora
Brza pretraga