1. Početna
  2. Nekretnine
  3. Budva
  4. Maine

Prodaja i izdavanje nekretnina Maine Budva Crna Gora

Pogledajte kompletnu ponudu - Prodaja i izdavanje nekretnina Maine Budva

2 pronađenih oglasa

Prodaja, kuća, 90m2, Maine, Budva

Maine, Budva, Crna Gora dodato:04-08-2021 Ref: 14463
Kuća Prodaja
Prodaje se kuća, površine 90m2, u mjestu Maine u Budvi. Nalazi se na prelijepoj lokaciji, kuća je podijeljena u 3 etaže.  Na prizemlju se nalazi ostava, dok su na I i II spratu jednosobni stanovi površine 40m2. Sa terase se pruža lijep panoramski pogled, ispred kuće se nalazi dovoljno parking mjesta. Etaže su odvojene spoljnim stepenicama. Karakteristike: Nekretnina je: Namještena, Lift: NEMA, Sprat: 2
Cijena 100,000€
Kvadratura estitor-area 90m2
Broj soba
2

Prodaja, stan, 53m2, Maine, Budva

Maine, Budva, Crna Gora dodato:15-07-2021 Ref: 13590
Stan Prodaja
Stan na odličnoj poziciji u Budvi nalazi se u neposrednoj blizini glavne magistrale i na svega 450m od mora. Iako u neposrednoj blizini kompletne gradske infrastrukture, kafića, restorana i prodavnica, lociran je u mirnoj ulici i bez mnogo saobraćaja. Stan se nalazi na četvrtom, odnosno posljednjem spratu zgrade bez lifta. Orijentisan je severozapadno. Stan od 53m2 (u LN 34m2) se sastoji od dvije spavaće sobe od koje je jedna zastakljena sa svih strana, od dnevnog boravka, jednog kupatila i terase. Stan zbog svoje lokacije ima odličan investicioni potencijal, i dugo godina se izdaje, bilo dugoročno, bilo kratkoročno u sezoni i donosi povrat na investiciju od 7-10% na godišnjem nivou.
Cijena 59,000€
Kvadratura estitor-area 53m2
Broj soba
2

Pogledajte ponudu: Prodaja nekretnina Budva. Na ovoj stranici možete pronaći sve nekretnine Budva. Petraga za pojmovima Prodaja stan ili prodaja nekretnina je na jednom mjestu. Na Estitor.com možete potražiti nekretnine na moru, kuće na moru, prodaju nekretnina u svim djelovima Crne Gore.

Pronađite nekretnine u komšiluku - Maine, Budva, Crna Gora
Brza pretraga